Borbetka - rozumiem Cię doskonale... w niedzielę rano śmierć budzikom
Madżen - ja większego ogrodu już nie chcę.. ale z gumy mógłby być
Babka - za buziaki i pochwały dziękuję.. i za fajny cytat co masz w stopce też ... jakie to prawdziwe. Iryski sadziłam wiosną

Ale w pierwszym sezonie nie kwitły.. poszły w liście, ale za to w kolejnym roku nie mogłam uwierzyć, że posadziłam 5 mikro kłączy, co się mieściły w kopertę.
Gabrysiu - nie przesadzaj... byłaś u mnie wiec wiesz, że są pikniejsze ogrody.. ale miły komplement. Eskimo ma jedną wadę... nie pachnie. Chociaż na niektórych stronach podają, że pachnie ale to ściema.
Kasiek - ja się nigdzie nie pomyliłam.. to montażyści.... nazwy szyły do kajeciku redaktora, operator kamery kręcił... i coś się nie zgrało

Jakbym nazwy nie znała to bym powiedziała, że nie wiem.. lub sprawdziła w moim katalogu. Nie wolno ludziom sprzedawać kitu.. potem pójdą kupić i będzie ZONG jak urośnie i zakwitnie.
Grażynko - dziękuję.. i przyspieszam, bo faktycznie do rana zejdzie.
Asiu K_Z - okno teraz byłoby większe... jak i byłaby piwniczka... ale na etapie budowy jeszcze nie byłam ogrodniczka

Dziękujemy za pozdrowienia.
Agnieszko - a jaka ja będę dumna jak pokażą Twój ogród

Pierś od razu kilka rozmiarów więcej osiągnie... i to wcale nie od Snikersów
Aniu Tre - bo Ty i ja lubimy takie kolorowe rabaty... wszystkie kolory tęczy..
Toszka - jadę po kolei od tyłu i dziękuję za kibicowanie, po raz pierwszy stwierdzam 1000%, że te kibicowanie Wasze bardzo mi pomaga przełamać stresa i doła.. patent z drabiną obiecuję pokażę jutro.. a raczej opiszę.. pamiętam..
Sebek - a w paczce od Mikołaja będzie rózga.... ale jesteś grzeczny to może tka źle nie będzie
Gocha - lotos przepiękny, zgadam się w zupełności i nie zaprzeczam.. dlatego robię dla niego wyjątek i szarpię się z nim zimą.. nie mam gdzie przechowywać..
Joku - już napisałam i powtarzam, bo w natłoku postów może zaginać.. niskie iryski zostają.. dumam jak ich dać więcej.. tzn co wyciepać by zrobić miejsce
Dla Babki foto.... iryski sadzone w 2011 .. 5 mikro kłączy... w tym jedno zgniło... a tak w 2012.. teraz też byłoby ich więcej, ale nie mam czasu by je przesadzić .. irysy tego potrzebują by ładnie kwitnąć.