Oczka odmarzły, ale jedna pompa do wymiany....żeby tylko temperatura na zewnątrz nagle nie spadła, niedziela w słońcu....dziwna ta zimowa aura, słońca nie brakowało jak wiosną
Ewo, jesteś kochana Przepięknie wydobyłaś urodę tego stroika. Bardzo dziękuję. Bardzo, baaardzo się cieszę, że Ci się tak podoba. Też jestem wzruszona tyloma ciepłymi słowami pod moim adresem.
Buziaki♥
łucja świeczkę już zapaliła, to wcale nie heca!
Znaczy zasłonę światłu uchyliła.
Dziś nawet słońce po niebie hasało.
Niech u Was też tak przyżwieca,
na wiosnę milej by się czekało.
Dzisiaj zdąrze pokazać tylko choinke, zrobienie jej zdjęcia zajęło mi pół godziny... strasznie niewdzięczny obiekt do fotografowania po całym domu siostry biegałem z tą choinką w poszukiwaniu dobrego światła.
Dla przypomnienia jak choinka wyglądała. W efekcie końcowym jest biało srebrna.
Witam tak wygląda moja oranżeria zrobiona z balkonu . Narazie prz echowuję tu swoje pelargonię , temperatura wynosi +15 ale i zamontowany jest grzejnik wrazie wielkich mrozów . Czekam aż zacznę siać i pikować i patrzeć jak wszystko pięknie będzie nrosło . Pozdrawiam was serdecznie.
Ewa dziękuję tymi fotkami sprawiłaś mi ogromną przyjemność w świątecznej odsłonie jeszcze nie podziwiałam Gdańska, ślicznie jest, bardzo się cieszę i pozdrawiam cieplutko