Zawilec wylądował obok zawilca różowego, tuż przy korzeniu
[img size=640x480] a wśród bluszcza zamieszkała trojeść bulwkowa
żurawka nie mogła znaleźć się nigdzie indziej jak tylko na żurawkowej fali
A teraz roślinki od Jagódki. Dzwonek skupiony wylądował tuż przy tujach
Brunnera wielkolistna i pragnia syberyjska wylądowały na rabatce z klonem i bordową leszczyną
tutaj liliowiec i gailaria
pysznogłówki na rabacie z trawami, obok brzózki
Ja kawy nie mogę pić mam delirkę niestety ale upajam się jej zapachem przy kawoszach ha ha zawilce prześliczne nie dziwię się że wszyscy chcą je mieć ja mam małe białe a wysokie taki delikatny róż twoje są okazałe mmmmm buziole
Kasiu ja też jestem zachwycona u Ciebie też pięknie zakropelkowało
Ewcia Wilczyco teraz jest piękny czas to pewnie naoglądałaś się kropelek u Ciebie też pięknie się zadiamęciło
Czemu nie Ewcia można brać wzór z przyrody jest zaskakująca i cudowna wiesz nigdy nie mogę się napatrzeć jak to się udaje tak perfekcyjnie płatki wywinąć
Pozdrawiam serdecznie i miłego weekendu dziewczynki
Przemciu dziękuję Ci bardzo . Może i masz rację, chyba dam na luz. Zobaczyłam je w szkółce takie cudne, czerwone, nie sposób było przejść obok nich obojętnie. Ale jak są zielone to faktycznie nie zwracają na siebie uwagi. Pozdrawiam .
świetna kolorystyka Bogdziu wyszła i bardzo podoba mi się ten zakręt z czerwonymi begoniami, a na przeciwko jeszcze kwitnące różei te trawki i brzoza się zgrały dla mnie super naturalna fotka