Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Pszczelarnia 22:46, 01 paź 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Ale się robali naoglądałam ale to bardzo ciekawe rozmowy i pouczające by nie niszczyć robali które nie szkodzą ogrodowi. Pozdrówka.

Na dobranoc angielska rabata:

Ogródeczek 22:44, 01 paź 2014

Do góry
Pszczelarnia 22:38, 01 paź 2014

Do góry
ewsyg napisał(a)
Ewuniu, dla Ciebie jeżówka Aloha, moja najulubieńsza

Kupowałam tutaj http://www.sklep.bylinowyraj.pl/

Będziesz z niej zadowolona Pięknie, obficie i długo kwitnie. Nie pokłada się, cały czas sztywna.

To chyba jeszcze popełnię wykroczenie budżetowe.
Pszczelarnia 22:36, 01 paź 2014

Do góry
Kondzio napisał(a)
Pszczołko tulam cie bardzo bardzo mocno wiesz znowu czytam twoj wątek od początku i zastanawiam sie jak dotarłaś do tego miejsca

O lalala, Konrad nie wiem czy moja postura udźwignie Twoje ogrodowe bicepsy? Upsss..... lubię żartować.
Cieszę się, że wszystko dobrze u Was i działasz na maksa w ogrodzie.
Dla Ciebie:
Kwiaty z ogródka Marty :) 22:36, 01 paź 2014

Do góry
pokazuję, że nie leżałam cały dzień do góry nogami
kalie - wykopane

usunęłam darń pod rabatkę wyznaczyłam mniej więcej linię, ale chyba będę jeszcze powiększać

generalnie chodziło o lustrzane odbicie, nie jest jeszcze do końca proporcjonalnie, ale jutro zamierzam nad tym popracować

na większej części podzieliłam filetkę, dosadziłam tulipany i mam nadzieję, że jakoś to będzie się prezentować
"Baśniowy" Ogród 22:33, 01 paź 2014

Do góry
Kondzio cieszę się, że się podobają
Przemek nie, nie niosą jeszcze,nie mogę się doczekać, jak znajdę pierwsze jajko
I takie jeszcze :

Między pasjami 22:33, 01 paź 2014

Do góry
jola54 napisał(a)
Edytko! jaki piękny awatarek! dziękuję za odwiedziny, ja na bieżąco wszystko u Ciebie oglądam i poczytuję. Postanowiłam zmienić trochę rabaty i pracy mam jeszcze sporo, ale myślę, że do zimy zdążę Pozdrawiam całą piękną rodzinę buziaczki!

Dziękujemu Joluś i odpozdrawiamy

Pszczelarnia 22:21, 01 paź 2014

Do góry
Mariusz napisał(a)

Jeśli jak bokonia, to da radę na zwykłym, niekoniecznie wilgotnym siedlisku. Biorąc pod uwagę imponujące rozmiary bokoni, posadziłem dwie na skraju ogrodu. czy ona szybko rozrasta się, czy uprawiasz ją?
Za info o vernioni - dzięki, kupiłem kilka sadzonek, miejsce już przygotowałem. Pozdrawiam

Mariusz, dla Ciebie zdjęcia bokonii z A., moja została zasuszona, nie rozrasta się szybko ale jest naprawdę wielka: stalowo-sina, z brązową wiechą delikatnych kwiatów, rzucająca się w oczy roślina. Dwie na końcu Twojej rabaty - powinno być dobrze.

"Baśniowy" Ogród 22:17, 01 paź 2014

Do góry
Wiem,będę ciąć, tę tawułę dwa a może nawet i trzy razy w roku ,żeby był taki niski żywopłot , mam w jednym miejscu Golden Princess i nie cięta urosła ogromna.A jak ją tniesz wczesną wiosną? Ile nad ziemią słyszałam, że dosyć nisko trzeba.

Pokażę Wam moich nowych mieszkańców ogródka

"Niezdecydowana ogrodniczka" 22:13, 01 paź 2014

Do góry

JEszcze nie wsadzone, przymiarki. Nie podoba mi się jeszcze, tylko co i jak zmienić?
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:08, 01 paź 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Ania mam prośbe wiem żeś zapracowana ale blagam poszperaj w zdjęciach jak ta zielona lub ta powyżej hakone wygląda wiosną tak w okolicahc maja czerwca, błagam

To foto z 9 maja tego roku, tylko poprawka na to, że wiosna przyszła szybciej.. już je widać.. pełnego rozmiaru nie maja, ale som

Foto dzięki piwoniom... bo kto by trawy focił???

I dzięki piesowi co mu foto robiłam (wykadrowane)

Coton Manor Garden - Anglia 22:08, 01 paź 2014

Do góry
I jeszcze braki majowych rabat w oczekiwaniu na kwiaty lata-jesieni.

Działka prawie w Borach Tucholskich 22:07, 01 paź 2014

Do góry
Gosia ten okaz zamieszkał u mnie wraz i kilkoma innymi ale już teraz idzie na lidera

Ozz Wiltonii stary i niezawodny, Blue Chip wolniejszy z czasem tworzy bardziej podniesione poduch jak pomniejszony las świerkowy , Icee Blue znacznie wolniej rośnie wszystkie bez problemów są jeszcze inne nowe -praktycznie do deptania(nie pamiętam nazwy)

Blue Chip

Icee Blue

NN zielonkawy najniższy ten łapie grzyba

prawy dół Wiltonii po lewej z tyłu Blue Chip
Początki w Kruklandii 22:05, 01 paź 2014

Do góry
Gardener27 napisał(a)
I foty są

Kory też już nie proponuje dosypywać ... zrobisz to na wiosnę i będzie ładniejsza

Obwódka z buksów ładnie Ci się zazieleniła Chyba florovit działa ML też ładniej się prezentują

Na elipsie masz posadzone rozplenice Hameln ? Piękne kwiatostany

Pan ślimak glazurnik wydeptał perzownik Heheeee Dobre

Ławeczka mi się podoba Jest stabilna ? Dajesz namiary

Też mi się tak wydaje...że florovit zadziałał
Na elipsie nie wiem....ale Hameln to na bank nie jest, bo za duża i ma ciemne szczotki.

Ławeczka z alle.. już raczej namiarów nie znajdę Ale bardzo fajna, stabilna bardzo! (mam dwie)
Gdzieś wśród łąk 22:02, 01 paź 2014

Do góry
jambosana napisał(a)
Sonnenchirm w sierpniowej i wrześniowej odsłonie

A tu ten jej kolor, słoneczny, ciepły...

A tu jej "normalny" kolor

I zdjęcie z dziś

Zamówione. Dziękuję.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:02, 01 paź 2014

Do góry

koniec na dzisiaj
Kwiatowy ogródek Monteverde 21:56, 01 paź 2014

Do góry
monteverde napisał(a)
Liriope
żałuję, że rozsadzałam te ładne kępy no może na wiosnę lepsze będzie

Wysokie one rosną u Ciebie? Takie jak żurawki mniej więcej? Cięzko wywnioskować ze zdjęcia, bo nie mam odnośnika. Kupiłam ostatnio 6 szt. takich małych, bo były opisane w szkółce jako konwalik. Zrobiłam z nich obwódkę przy niwaki, a jak obczaiłam że to liriope to nie wiem czy nie za duże bedą w tym miejscu.

Wysione trawki ekstra. Myślę, że masz taki gąszcz u siebie, że spokojnie przezimują
Ranczo Edy 21:56, 01 paź 2014

Do góry

Dwa ogrody 21:53, 01 paź 2014

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
Ewkakonewka,

ponownie kwitnie przetacznik po ostrym cięciu i przesadzaniu latem

cdn.

Fantastyczny ten przetacznik o tej porze roku. Przycięłaś do ziemi? Moje wysokie niebieskie po przycięciu słabo drugi raz kwitną.
Ranczo Edy 21:53, 01 paź 2014

Do góry

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies