Mi nie działa na Explorer, na Firefox i na Chrome.. na Operze poszło.... mam nadzieję, że i Tobie pójdzie....
I wszyscy Ci dobrze radzą bo u nich działa... i nie mogą zrozumieć ze u innych nie działa.... a my idiotki nie jesteśmy, które nie potrafią zrobic prostego wklejenia fotki i nawet umiemy je zmniejszyć
Wiem, ja rozumiem że to wkurza czasem, ostatnio Ronin napisał że samo wgranie Chrome nic nie da, trzeba go jeszcze używać do innych rzeczy niż tylko Ogrodowisko.
Mnie kiedyś nie działało też, mieliło i nic, ale kompa miałam zapchanego i miałam Mozillę.
Teraz mam odepchanego i Chrome i bezproblemowo
Ronin Danuś działa..... ale naprawde coś się pokręciło..... i trzeba cierpliwości..... naprawi, ale musimy mu dać czas...... By się już nie pieklić przetestowałam wszystkie przeglądarki i już jestem hapy..... Marzenka też w końcu trafi na jakąś co będzie działać....... Ogrodomaniacy..... zrobią wszytko aby istnieć na tym forum...... pilnuję by w komputerze mieć tyle co do pracy.....ale dla Ogrodowiska..... nawet troche go pośmieciłam Ja nawet nie oglądam żadnych śmiesznych emaili.... nie mam żadnej muzyki, filmów i ani jednej gry....... Wyjątek to Ogrodowisko... a komputer mój uciągnie duuuuużo.... musi do pracy być wydajny i sprawny Ale awarie się zdażają..... będą zdażać..... a język programowania to jest niby tylko 1-0...ale w ilu kombinacjach
Poczekamy, aż nasz Ronin znajdzie awarię....... jak nie Opera to jeszcze jest kupa innych... Mi Chrome na innych aplikacjach działa bez zarzutu.... nawet bez zarzutu przglądam zawartość sklepu Ogrodowiskowego........
Róże odradzamy, poszukaj dla nich słonecznego stanowiska, ale hosty, żurawki i hortensje tak
Na Ogrodowisku uczymy się aby nie sadzić wszystkiego, a tworzyć grupy roślin po kilka sztuk, kompozycje.
Gdyby nie Ogrodowisko, sadziłabym wszystko - to jedno z pierwszych haseł
właśnie te foty obejrzałam i chyba za blisko posadziłam, a szałwie, to w ogóle muszę zabrać, bo zakryje je Hakone; czekam na taki moment, jak będą wielkie; u ciebie też dość gęsto no, nic będziemy rozsadzać, ale ponoć nie lubią dzielenia!
Widzę, że leżą kamienie, ale skalniaczki u nas na Ogrodowisku takie trochę mniej modne są, ja nie umiem doradzić skalniaczka Te kamienie są za małe. Do skalniaka potrzeba też trochę większych głazów, zobacz w ogrodzie Gramy Zielono mi
Mi nie działa na Explorer, na Firefox i na Chrome.. na Operze poszło.... mam nadzieję, że i Tobie pójdzie....
I wszyscy Ci dobrze radzą bo u nich działa... i nie mogą zrozumieć ze u innych nie działa.... a my idiotki nie jesteśmy, które nie potrafią zrobic prostego wklejenia fotki i nawet umiemy je zmniejszyć
Wiem, ja rozumiem że to wkurza czasem, ostatnio Ronin napisał że samo wgranie Chrome nic nie da, trzeba go jeszcze używać do innych rzeczy niż tylko Ogrodowisko.
Mnie kiedyś nie działało też, mieliło i nic, ale kompa miałam zapchanego i miałam Mozillę.
Teraz mam odepchanego i Chrome i bezproblemowo
Budyneczek z lewej strony możesz obsadzić najmniejszymi tujami np. Smaragd. są po 9.50 nawet widziałam.
Za darmo możesz obsadzić sadzonkami winobluszczu pięciolistkowego pobranymi od znajomych.
Możesz samodzielnie rozmnożyć hortensje z patyków lub odkładów. Kup tylko jedną a resztę będziesz miała z własnoręcznej produkcji.
Polecam także hosty o kolorowych liściach - z jednej kępy powstanie kilka. Wszystko można rozmnożyć, ale najlepiej posadź właśnie hortensje, hosty, niskie trawy i kolorowolistne żurawki.
Danusiu, a do jakiej ziemi wsadzałaś te limelight? do próchniczej czy zwykłej torfowej czy może kwaśnej?
Wsadzałam do pomieszanej próchnicy kwaśnej i odkwaszonej, tak myślę, albo kompost Babci Jasi też był zapodany, hortensje warto w materię organioczną wsadzić - samo dobro, bo jak widać rośnie niesamowicie. Drugi rok po posadzeniu była nieźle karmiona a potem już nie tak intensywnie Poza tym to są trzy krzaki w jeden dołek.
Pytam się, bo mam dwa krzaczki i razem je wsadze, ale u mnie nigdzie próchnicy nie ma to mogę do takiej torfowej i Magiczną Siłą podlewać? a na wiosne podleje Rosahumusem