Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ambrowiec amerykański - Liquidambar 21:28, 04 lis 2014

Do góry
mój ambrowiec 4 listopada

Ogrodnik Mimo Woli cd 21:22, 04 lis 2014

Do góry
Magda70 napisał(a)
Pozdrówka Aniu....pracowita kobietko

A ja wczoraj chciałam sobie przypomnieć nazwę Twego wątku i wyleciało z głowy... ot skleroza... Ty masz trawki Bitelsiki... jak sie sprawują??

Nie ma co focić, wiec ponownie trawki..

Ogrodnik Mimo Woli cd 21:20, 04 lis 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Przyszłam sie pochwalicBuziaki.

Ta goryczka jest niesamowita.... i dzielna.. i cieszę się, że zakwitła pomimo przeprowadzki

U mnie to właściwie tylko goryczka i róża Elmshorn kwitnie.... i trzeba czekać do wiosny.. wiało i fotki nieostre..

Ogrodnik Mimo Woli cd 21:18, 04 lis 2014

Do góry
roma2 napisał(a)

Roma - a ja zastanawiam się ile Ci to czasu zajęło??? Pomijam milczeniem, że mam 2 wątki spotkaniowe i 2 wątki z ogrodem.... to już istna trylogia. Ciągle mówię, że pora spauzować, ale jakoś mi to nie idzie... Ale pełny podziw.... i dużo samozaparcia w Tobie Kiedy będzie Twój wątek??

Aaa zdechła leżałam, to co miałam sobie żałować. Przyjemności nie należy sobie odmawiać. Wątek..., ja nie mam co pokazywać. W 50 wiośnie życia zaczęłam budowę domu. I rzuciłam się na te moje ugory bez ładu i składu. Jako,że z planowaniem u mnie kiepsko (jakaś ułomna jestem, bo nic sobie nie umiem wyobrazić, muszę zobaczyć), to zadałam sobie na jesień i zimę zadanie bojowe, czyli ogarnięcie z grubsza co chcę, a co mogę. Ponieważ w chorobie nie wolno się przemęczać, to sobie czytałam i oglądałam...i zdrowiałam...

Dobrze, że od tego oglądania sie nie pochorowałaś... ja bym chyba dostała zawału

Dzisiejszy widok dla Ciebie.. za samozaparcie.... i czekam na wątek... możesz przecież dać do projektowych
Bajkowy ogród Weroniki 21:18, 04 lis 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Piękne masz chryzantemy... te bordowe Inne kfiotki też piekne, ale ten wpadł mi w oko

Zimą będę oglądać zaległości na forum Zaległości duże, to i zima może nie będzie się dłużyć

Mala_Mi, zimą zabieram Cię do Turcji, nie zmarzniesz. Może Goreme, Uchisar. Kapadocja, kraina pięknych koni.
Takie miejsce wysoko, na tarasie z widokami baśniowymi, błękitnym niebem, kapadocką muzyką, przy kawie lub herbacie po turecku...

Podobnież od 1923r. już nikt tu nie mieszka?

Formy skalne na obszarze Kapadocji, których twórcą jest wulkan i czas to przystosowane dla dawnych mieszkańców, wydrążone w skale domy, kościoły, uznane za światowe dziedzictwo UNESCO.

Ogródek Ewy 21:16, 04 lis 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Macham EwuśZa to kocham skalniaki że nawet zimą ładnie wyglądają U ciebie chyba mrozu nie było?

Małgoś był mróz na tyle silny że zmroził mi pacioreczniki, wszystkie hosty i moje maleńkie horcie ogrodowe
Skalniaki zawsze mi się podobały ale mój już zarośnięty bardzo, czas go przerzedzić. Widziałam u Cieie młode przyrosty na buksach, moje mają takie same, czy one nie zmarzną?
skalniakowa ciasnota i biedna hortka.
Rododendronowy ogród II. 21:16, 04 lis 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Goryczka śliczna .. i widzę że też koło brązowej trawki
A ta róża jest zdrowiutka i pięknie kwitnie Zaprzecza stereotypom
Rododendronowy ogród II. 21:12, 04 lis 2014

Do góry

Do raju daleko - u Ewy 21:10, 04 lis 2014

Do góry
Owoce cisa

Moja bajka 21:10, 04 lis 2014

Do góry
Rododendronowy ogród II. 21:09, 04 lis 2014

Do góry
Kilka dzisiejszych zdjec

Lawendowy zawrót głowy 21:08, 04 lis 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)

śliczne te berberysy czerwone
i red baron super wygląda
placyk wyszedł elegancko!
Mój 4 arowy azyl... 21:07, 04 lis 2014

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)
Na robienie fotek brakło czasu, ale chociaż już ciemnawo było, nie mogłam sobie odmówić uwiecznienia pękających nasienników zawilca japońskiego.

Ale cudności Boskie fotki Koronki będę robiła
Rododendronowy ogród II. 21:06, 04 lis 2014

Do góry
anka_ napisał(a)
Kurczę, jakbym miała taki widok z salonu to chyba bym od okna nie odchodziła. Coś fantastycznego.

Aniu lubię ten widok i na nic bym go nie zamieniła ale przecież kazdy może miec podobny jesli tylko wielkośc działki na to pozwala.
U BusyBee w ogródku... 21:05, 04 lis 2014

Do góry
Trochę mnie nie było, bo wciąż słabo z czasem. Cieszę się, że mnie odwiedzacie
W ostatnie święto podróżowałam trochę, a wcześniej też mało czasu, bo przygotowałam wiązanki.

Miałam pokazać, jak coś ulepię......pokazuję więc, chociaż z opóźnieniem... Wiązanka jest spora - ma około metra długości...

Ogrodnik Mimo Woli cd 20:58, 04 lis 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Aniu jak my poprzednie 3 listopady wytrzymałyśmy? Co wysmyśliłysmy? Smętnie, smutno i ciemno... Może powieśmy lampki bożonarodzeniowe w listopadzie?

Tra la la..... u mnie pogoda ... nie narzekam.... co to 3 listopady... ja już daję radę ich..... no, nie będę pisać ile... kobieta lat nie podaje
Coś wymyślimy.. grunt, że róże posadzone.. Prawie posadzone, jedna zadołowana, bo Pastella postanowiła zakwitnąć... to już czysta złośliwość.... nie che wrócić do plebsu na wsiową... jak sie wnerwię to przesadzę nie patrząc na kwiaty. Ale mam co kopać....

Poz zbieraniu liści dmuchawą ledwo żyję.. kręgosłup mi odleciał.... i trudno nazwać to zbieraniem... gdzie gorzej.. a i tak przemielonych liści kilka ogromnych worów..

To po sprzątaniu Nie da sie wszystkiego...

Gdzieś na końcu świata... 20:56, 04 lis 2014

Do góry
Ewa777 napisał(a)
Gosiu, jak już się u Ciebie zadomowią, to wrzuć zdjęcia

Ewcia oczywiście, że pokażę. Tak wyglądają pierwszego dnia

Skrętnik podzielony

Fiołeczki w mini doniczce

Połowa działki - czyli mam powoli dość 20:54, 04 lis 2014

Do góry
zawitka napisał(a)

Śliczny obrazek Halinko Pędraki są fe. Mam nadzieję że to jednak nie one Buziaczki
Ogród w Tarnowie 20:53, 04 lis 2014

Do góry
Piękna, słoneczna pogoda przedłuża egzystencje i kolorystykę roślin

Ogrodnik Mimo Woli cd 20:51, 04 lis 2014

Do góry
Agnieszka Baraga, Olka babka, Agnieszka Napia, Kitek, Julka - posmyrany za uszkiem i po brzusiu też .. to członek rodziny, zgadzam się

Marzena z O - Everest ma już 15 lat.. o ile gość nie skłamał jego wieku, bo jak braliśmy go to powiedział, że ma 2 lata.. u nas jest prawie 13. To duży pies 45kg... a takie żyją krócej

Olka Leon - nie ma co nadrabiać... nic się nie dzieje... dziś pizgało, ale dało sie robić w ogrodzie.. wiec liście, liście, liście.. i wykopałam liliowce i irysy z jednej rabaty i trochę pomieszałam, róża posadzona Ale co z wykopanym???? Ot dylematy i problem

Gosia - panorama niezła, ale to było...

Ula - bierze sie taka psinę na członka rodziny.. wiec trzeba dbać.. to też stworzenie boże.. ma uczucia

Haniu - dziś było ciepło, szkoda, że tak mocno wieje, bo było by idealnie Często o tej porze roku już nadchodzi zima, wiec nie jest źle .. bo może być gorzej. Wiec nawet zdecydowałam sie na przesadzanie.. nawet 2 piwonie przytargałam w nowe miejsce Twój Frodo też ma u Ciebie bezpieczną przystań

Jolka - mam nadzieję, że szczęśliwy jest z nami... chociaż mu na panienki nie pozwalaliśmy latać, a zawsze miał taka ochotę

Kachat - dzięki będę pytać wet.. a krzewy i drzewa u mnie też niektóre sie wogle nie wybarwiły... i w dodatku już bez liści

Mirella - przyroda głupieje, bo wyjątkowo ciepło i długa jesień, pomijam, że wiosna byłą miesiąc wcześniej. I mam nadzieję na taką za rok.... krokusy 11 lutego... ale było fajnie

Margarete - ogród z gumy nam potrzebny od zaraz

Szału z kolorami nie ma.. ale cieszę sie , że jest ciepło... i coś tam kloniki złapały barwy...

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies