Wybór roślinek dla kupujących był ogromny.
Ostróżki na kiermaszu stały wyprostowane...dzięki patyczkom.
Jeżówek do wyboru i koloru.
Pochód świąteczny też obejrzałam.
Narysowałam to co mi powiedziałaś, dalam tam jedną Bagatelle żeby utrzymać te kontrasty żółty czerwony co w reszcie projektu D. Ale chyba wtedy lepiej gdyby była tam kulka bukszpanowa, te miskanty by tak wychodziły w równych odległosciach tak jak słupki płotu
Podsadziłabym to lime marmelade tak się ich uczepiłam bo mam je na stanie ale mogłoby być coś innego, chociaż myślę że nawiązywałoby to do reszty ogrodu bo będę miała na pewno dużo żurawek w takich półksiężycach, przynajmniej taką mam wizję ogrodu.
Wstawiłaś to foto 2 razy, a ja jeszcze je zacytuję, bo warto Cudnie jest Takie wooow na maksa I Nawet Dżaga z pieskiem wylądowała na drugim miejscu jako rzecz warta zacytowania
A tym deszczem to mnie zastanawiasz.. u mnie po deszczu... zżółkły wszystkie rh. ale nie wpadłam w panikę, bo tylko stare liście, ale było to nagle.. dosłownie w ciągu 2 dni pożółkły... buksiki odpukać trzymaja sie ...
I melduję, że aby się zobaczyć z Tobą przegonię te 465 km.. mam ekipę.. jadę ... aby teraz nic nieprzewidzianego sie nie wydarzyło... wiesz jak to u mnie jest.
a tu widok z drugiego końca działki z "brzozowej" (no musiałam ją mieć, ogrodowisko ma na mnie duży wpływ
nie wiem również gdzie mam przesadzić co rośnie obok ogniska sosnę czarną która w ramach rabaty się nie zmieściła;
czy umieścić ja tam gdzie soi teraz zjeżdżalnia czy niedaleko tui conica co jest na poniższej fotce po prawej