Do tych zdjec komentarz nie jest potrzebny. Dzieki za gościnę , nocleg i wszystko inne. Kazka ucałuj od nas.Buziaki dla Ciebie i do zobaczenia , moze niedługo???
Pamiętaj, że nasiona wschodzą do 3 tygodni, więc jeszcze poczekaj. Ja też jestem na świeżo po posianiu trawnika i mój mniej więcej wyglądał podobnie bo też mi nasiona wymyło Ale teraz po 3 tygodniach jest naprawdę nieźle z tego co pamiętam warto się z dosiewką wstrzymać i zrobić to po pierwszym koszeniu.
Z doskoku jestem przy komputerze ,nie wiem kiedy ja bede miała czas jak nawet na emeryturze nie mam. Dzis jeszcze lekarz ( pół roku czekania) więc trzeba ze dwie godziny znów stracic.
Teraz dalszy ciąg zdjęc, tego co mnie zawsze bardzo interesuje czyli zwierzatka w ogrodzie. Nie przyłożyłam się do tego tematu i nie mam ślicznych motylków z werbeny ani innych robaczków i stworzonek. Poszłam niestety na łatwizne wiec tylko ptaszki kąpiące sie w potoku spływajacym do kałuży i ryby....
Jeszcze naprawisz swoj blad i dokupisz....hehe! ja na wakacjach sie nie oparlam I do lidla zajrzalam...a tam...
I stwierdzilam ze sprawdze czy portugalskie E.emperor sa takie same jak te kupowane w PL.
Luby po jakims czasie tylko skomentowal "widzialem". Dostal buziaka za tylko taki komentarz
Aga widzialas ile ja e emperor kupilam...plus te w marketach.Ciezko bedzie to upchac...bardzo ciezko!