Zimozielony biało - różowy
22:19, 24 wrz 2017
Raz się cieszę a raz nie jakby był to było by fajnie, ale tutaj pojawia się problem
co mu dać do towarzystwa. Nie chciałabym dawać mu kamienia zdecydowanie bardziej lubię korę. I może bukszpany i trawki, może berberysy bagatell, może choiny jeddeloh, może azalie japońskie myślałam też o samych trawkach ale turzyca the beatles chyba odpada bo mam mieć korę pasowało by coś bardziej jedno koło drugiego, może żurawki, runianka odpada bo strona południowa przy ścianie domu więc nie mam jakoś pomysłu
Będzie tam gdzie wbity jest rydel bo tam jest tam 1,5 metra więc posadzę go na środku. Tam gdzie szpilki to myślałam że może coś posadzić chociaż z drugiej strony chcę aby był Panem na tej rabacie i żeby nic nie przyciągało uwagi tylko on wkońcu ma byś w kształcie literki "s"
Rabatka jest trójkątna 1.5m na 10m strona południowa wygląda mniej więcej tak
na przeciwko bonzaia będzie magnolia i rh z trawkami
Ktoś może ma jakiś pomysł co ładnie będzie wyglądać????
Jutro wszystko się okaże czy znajdę tego jedynego czy tylko wysypię rabatkę korą i poczeka do wiosny
Znalazłam takie coś ale tu bonzai jest posadzone wyżej, a wszystko wysypane kamieniem (chyba nie umiem linków wklejać
)
http://www.swiatrezydencji.pl/ogrody/architektura-ogrodowa/ogrod-inspirowany-estetyka-zen/image

Będzie tam gdzie wbity jest rydel bo tam jest tam 1,5 metra więc posadzę go na środku. Tam gdzie szpilki to myślałam że może coś posadzić chociaż z drugiej strony chcę aby był Panem na tej rabacie i żeby nic nie przyciągało uwagi tylko on wkońcu ma byś w kształcie literki "s"
Rabatka jest trójkątna 1.5m na 10m strona południowa wygląda mniej więcej tak
na przeciwko bonzaia będzie magnolia i rh z trawkami
Ktoś może ma jakiś pomysł co ładnie będzie wyglądać????
Jutro wszystko się okaże czy znajdę tego jedynego czy tylko wysypię rabatkę korą i poczeka do wiosny
Znalazłam takie coś ale tu bonzai jest posadzone wyżej, a wszystko wysypane kamieniem (chyba nie umiem linków wklejać

http://www.swiatrezydencji.pl/ogrody/architektura-ogrodowa/ogrod-inspirowany-estetyka-zen/image