Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 20:49, 21 wrz 2014

Do góry
Agatko dziękuję najpiękniej jak umiem za dzisiejszą wizytę u mnie, za cudne prezenty, za śliczne zdjęcia, za urocze słowa, za przewspaniałe chwile razem

Za szybko pojechaliście
Jeszcze miałam dla Was kurczaka w coli w piekarniku, rarytas mojego syna, którego dzisiaj poznaliście. Następnym razem ?!

Do zobaczenia

Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat 20:43, 21 wrz 2014

Do góry
zdj. do postu wyzej..
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 20:41, 21 wrz 2014

Do góry
Kocham zakupy ale z pakowaniem to już niezły ambaras. Na szczęście udało się wszystkie zakupy pomieścić

a jejmość trawy jechały sobie najwygodniej
Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię 20:41, 21 wrz 2014

Do góry
z nowości..

i z góry żeby było z czym porównywać
Ogrodowy spektakl trwa ... 20:39, 21 wrz 2014

Do góry
Trochę tęsknię za praca w ogrodzie, dawno nic nie robiłam a na dodatek ostatnie tygodnie prawie nie byłam w ogrodzie! a ostatni tydzień było upalnie wręcz i ładnie wieczorami .
Tak więc stęskniona pomimo, że ogród zapuszczony a 18.20 z mgłą, po ulewnym deszczu i kiepskim światłem nie sprzyja fotkowaniu to pokusiłam się na spacer po ogrodzie.

Zaraz powklejam trochę zdjęć jak się da a na razie podziękuję za miłe wpisy.

Moja "przyziemna" :) pasja 20:39, 21 wrz 2014

Do góry
Jagoda dla Ciebie 400 sukcesów
Bajkowy ogród Weroniki 20:38, 21 wrz 2014

Do góry
weronika77 napisał(a)

Irenko, chyba jeszcze wykopię dwie weigele bo muszę gdzieś wsadzić nowe róże. Jurek dzisiaj się zrujnował na dodatkowe wrzosy ze Skierniewic, namówiłam Go jeszcze na Cieszyniankę o zielonych kwiatach do półcienia, na Japońskie Zawilce, i sam wynalazł Języczkę jako cieniolubną.
Oczy popieściłam różami kiermaszowymi bez czarnej plamistości i artystycznymi bukietami z Wystawy kwiatów, Warzyw i Owoców, czym się z Wami dzielę.

Ja nie wiem... Ja chyba w jakiś innych Skierniewicach byłam
Inne rzeczy widziałam
Juz wiem...wszystko przez mojego M który sie strasznie niecierpliwil
Pomóżcie wyczarować mi ogród 20:37, 21 wrz 2014

Do góry
Viola napisał(a)

Dereń na rabatce schował się za ambrowcem - dereń już zrobił się różowy, ambrowiec udaje, że to dopiero środek lata.

Faktycznie Violu ambrowiec zielony Ale noce jeszcze ciepłe, drzewa przy drogach też jeszcze słąbo się przebarwiają. Jak się przebarwiać będzie, daj mi znać.
Tu odpoczywam 20:35, 21 wrz 2014

Do góry
Aż zaniemówiłam z wrażenia ! Agatko, Kasiu co za pokaz pięknych zdjęć !

Wstyd mi za jakość moich, nie mniej pamiątką są na zawsze

Baaardzooo ale to bardzo Wam dziękuję za odwiedziny u mnie, za to, że chciało się Wam do mnie przyjechać!

Za przepiękne prezenty, które jutro powędrują na stałe na rabatkę i które już zawsze będą stanowiły o Waszym pobycie na moim skrawku ziemi, miejscu ukochanym na tej planecie

Za przeurocze słowa jakie napisałyście, jakie wypowiadałyście podczas spotkania - jakie to motywujące i podnoszące na duchu !

Za cudne spojrzenie na moje ksocki

Za piękne chwile z Wami i wierzę, że będziemy je powtarzać

Agatko mam niedosyt, między innymi i dlatego, że jeszcze jedna potrawa została w piekarniku a przygotowana została z myślą o Was Za szybko pojechaliście

Kasiu ależ mnie zauroczyłaś tymi porównaniami, sama nie wierzę, że tak było

Kofam Was i do zobaczenia

Ogrodowy spektakl trwa ... 20:34, 21 wrz 2014

Do góry
Witajcie w ten jesienny mokry wieczór który rozgrzewają jesienne fotki no i emocje siatkarskie. Trochę to głupio oglądać mecz i skrobać na ogrodowisku ale ja kibic jestem choć akurat siatkówka nie jest moim ulubionym sportem no ale emocje się liczą i basta

tak więc na rozgrzewkę dla naszych pasuje coś wstawić
trochę ognia się przyda dokładnie sprzed miesiąca czyli Westerland - zdrowiutka !

Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię 20:32, 21 wrz 2014

Do góry
bleeblaaaaaa hortensje for you!

z lewej limelight z prawej little lime

jak dla mnie nie ma żadnej różnicy przynajmniej w takiej fazie wzrostu
Gdzieś wśród łąk 20:30, 21 wrz 2014

Do góry
I już na koniec bardzo jesiennie:

Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię 20:29, 21 wrz 2014

Do góry

z cyklu: miałam sobie liatrie ostała się ino jedna, ciekawe czy dotrwa do wiosny? nornicom pozostaje mi życzyć na zdrowie

a tutaj akcja ratowania motyla z pajęczyny, ja wiem że to taki łańcuch pokarmowy i że przyroda i w ogóle..... ale nie mogłam przejść obojętnie... nornice i myszy tez ratuję przed moim kotem

Dwa ogrody 20:29, 21 wrz 2014

Do góry
Karola kwitnie

w starym
powojnik tangucki również na wysokościach, lubię go właśnie za to, że kwitnie wtedy, gdy inne są już po

hortensje ogrodowe w jesiennych barwach, dały bardzo wysokie przyrosty, są większe ode mnie, ciekawe, jak ja je zabezpieczę na zimę

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 20:28, 21 wrz 2014

Do góry
To siłą rozpędu donice różnej maści

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 20:27, 21 wrz 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Stare wątki na dzień dzisiejszy uzyskały rekordową liczbę wyświetleń -
I część - 2 miliony 040 461, a II część - 3 miliony 648 310 wyświetleń, co daje sumę ponad 5 milionów 700 tys. Pozwala mi to stwierdzić, że jest to najpopularniejszy wątek na Ogrodowisku, z czego jestem dumna bardzo

Co to za drzewo lisciaste Danusiu?
Kwiaty z ogródka Marty :) 20:27, 21 wrz 2014

Do góry
marta_d napisał(a)
ufff w końcu w domu dosyć tułaczki po hotelach zajechałam na chwilkę na zakład i oczywiście nie mogłam się powstrzymać, parę fotek cyknęłam, do waszych ogrodów z wielką przyjemnością zajrzę wieczorkiem jak się rozpakuję, coś ogarnę i przede wszystkim zjem normalny obiad

Marta, a wiesz jak się nazywa ta dalia?Przez Ciebie powoli sie do nich przekonuję i ta mi się... podoba
Gdzieś wśród łąk 20:26, 21 wrz 2014

Do góry
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 20:24, 21 wrz 2014

Do góry
Wszystkie róże zakupione w Rosa Ćwiek

cherry girl
Ogród do odświeżenia 20:23, 21 wrz 2014

Do góry
Julka czytałam u Bogdy o ogrodowej z którą nie wiesz co zrobić Jeśli ta sadzonka była by ukorzeniona bezpośrednio w ziemi to może zimować ale jak masz w donicy to musisz na zimę przechować w chłodnym pomieszczeni i wiosną przesadzić.To moje letnie z sadzonek zielnych co prawda nie ogrodowe ale też mus przechować do wiosny
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies