Wiem że to pędrak, były na dnie kompostownika to takie właśnie upasione 2-3 letnie tłuściochy, wszystkie przesiane a kompost czyściutki u mnie dzisiaj w nocy było -3 st. czas wyjmować dalie i kosmosy czekoladowe
To ten gadzik - miskant flamingo posadziłam w tym kąciku wszystko co zostało wyprodukowane przeze mła coś tam pozmieniam na wiosnę a na razie niech sobie roślinki spokojnie przezimują
Trójsklepka,z daleka może nie ma widocznych kwiatów,jak u lili., bo ona ma kwiaty małe,Ale z bliska i w zbliżeniu wyglądają cudnie
A ja dyńkami z potrawami to sobie poeksperymentuje jeszcze.
Bzyczki miały niezłą jak widać biesiadkę
Chryanantemki jeszcze czerwoniastej i żółtyej intensywnej to mi brakuje.Nic,Na wiosnę trzeba będzie się za takimi rozejrzeć i kopić takie.
chryzantema Margo
Chryzantema Pink Lady
Dziękuję bardzo za miłe słowa.
Marcinki to fajne,ładne,miododajne ,wytrzymałe roślinki.I bardzo zdobią jesienny ogród.
Dziękuję.I zapraszam częściej.
Z dyńjeszce zamierzam jakieś fajne dania zrobić, ale to na weekend.
Witaj w moich progach.Dziękuję za miłe słowa.
Tak to piękne miejsce,spokojne,sama natura i trochę sąsiadów.Ale to była łąka,ale jest juz jak jest...
Host mam trochę ,ale są co mają jeszcze więcej, ale u mnie już ich się nie zmieści.Ślimaczków nie było i niech tak zostanie,Różne roślinki lubię i różne zapraszam do swojego ogrody,bo tak już lubię
Oczywiście zapraszam jeszcze.
Odlatują następne ptaki- szkoda .Za wysoko były nie wiem co to było.ale hałaśliwe były.
gazanie- to twarde roślinki,one zawsze długo kwitna i do większych mrozków.