Aniu,Cudna Lilia, biel jest niesamowita.
Równie cudowny jak ta lilia był dzisiejszy dzień,długo czekałam na taką pogodę, ostatnio kiepsko było ze słońcem.
Uciekam bo jesteś zarobiona i ja to rozumiem, ale zaglądam do Ciebie zawsze z ogromną przyjemnością.
zostawiam moc pozytywnej energii.
Dziękuję za Lilię.
Mam całkowity brak pomysłu jak zagospodarować miejsce pod płotem od drogi.
Zależy mi by się trochę osłonić od drogi.Myślałam o cisach.
Tu zdjęcie w wiosny.Cała działka do zagospodarowania jeszcze na który też mi pomysłu brak. Rabata przy chodniku do zmiany też będzie.
Bardzo proszę poradźcie.
Słodziak, dlatego fotki robiłam dziś jemu Powoli zaczyna raczkować.. ale woli chodzić na nogach... wiec jak tylko może to wstaje.. i puszcza sie.. chwilkę postoi i bęc.. Dziś 2 godziny była zabawa z materacami, na golasa, wiec podwójna radocha.. które wyjęłam z basenu i myłam.. co sie działo.. filmików nie da sie wrzucić na forum
Oo matko jak pięknie a te kwiatuszki fioletowe cóż to ? Lubię zdecydowane kolory w ogrodzie a ta żółć aksamitek świetnie wygląda o tej porze fantastycznie
SPA maja nie tylko wróble, ale i gołębie pocztowe.. to już kolejny raz gołąb zatrzymał się u nas na odpoczynek.. pocztowy, bo miał dwie obrączki. Numeru nie było widać, tylko nr 14.. ale nie chcieliśmy go płoszyć, niech biedak sobie odpoczywa.. na pewno miał za sobą długą drogę w upale.
Edit.. do przeróbki rabata która powstała w zeszłym roku wiosną na wariackich papierach jak przenosiłam szklarnię.. musiałam szybko wykopać i gdzieś posadzić rośliny z rabaty gdzie ustawiłam szklarnię.. Ogólnie jest tam do kitu. Do kitu jest rabata która robiła za przechowalnik.. .. pora i na nią ..
W ostrym słoneczku kiepsko fotki wychodzą W realu lepiej wygląda
Dzisiaj miałam taki real... takie słoneczko I fotek z ogrodu praktycznie brak Ale Muminek ma fotek setkę
Pięknie na trawce sie komponuje... a trawka sie keipsko komponuje, bo mi zdycha z powodu..... komarnic czyli koziułek. Teraz sie wylęgały i było ich od cholerki... jak nie urok to sraczka