Jak nic nie kupiłaś, to faktycznie był to trudny czas. Ale będzie lepiej, już jest. Bo wróciły chęci. A ja mam warzywnik w wielkim zaniedbaniu w tym roku. Zbiory Twoje jak z najlepszego eko-straganu.
Te maki jak goździki i piwonie oraz tulipany. Cudowne. Alino, b. proszę o nasiona, jak nie kłopot. Mnie by ich rozsiewanie się nie przeszkadzało. U mnie tylko te pomarańczowo-czerwone królują.
Halinko - laurka będzie pięknie przyrastała po cięciu, zresztą uważam, że wszystko po cieciu dostaje nowego życia.
A ja? - ja jeszcze nie mam ani jednej laurki
Aneta, to zdjęcie sobie skopiuję do excela? Ok?
Ta rabata z zimnymi różami i zielenią zgaszoną wygląda jak zamrożona, ma w sobie coś niesamowitego. Wspaniała. Już to pisałam, więc też dubelek
Napisz mi tylko, co to za horti, rozchodniki i zurawki, żebym sobie zdjęcie opisała. Z góry dziękuję
Laurka przycięta bo tak dała czadu w tym roku że gałęzie prawie leżały po deszczu .Wiem już że można ciąć żeby ładnie wygl adała Kasiu to dla Ciebie Twoja mała ale jak pamiętam to długa była Ułam jej czybek a bęzdie ładniejsza
Olu spr. czy ta rabata tak mniej wicej wygląda w realu.
Czy ty dopuszczasz jakieś cięcie tych roślin? Bo moim zdaniem tak jak napisałam jest za gęsto. Mówiąć o cięciu miałam na mysli np. kt. z cyprysów (podgolenie w przyszłości rośliny od spodu tak by nie "przeszkadzał" np. takiej roślinie jak dereń lub jałowiec mint j.?
Czy Ty tę rzuciłaś do jakiegoś programu z wizualizacjami ogrodowymi?
Idę spać - dobranoc - jutro a właściwie dzisiaj czeka praca
Olu tak jak obiecałam siadłam tylko najpierw usiłuję przelać na papier to co jest w grucie I już widzę zagęszczenie
Jeżeli dosadzać to w przypadku powiększenia rabaty. Bo jak to wszystko się rozrośnie to wejdzie jedno wdrugie.
Bedzie zacieniać i będą :łyse boki
Napisz proszę co to jest za irga pozioma, czy moze zimozielona okrywowa (ale chyba nie) ...???
Sylwia w prawym górnym narożniku tak jak napisałaś to jest perugowiec natomiast to żółte centralnie to glediczja cernista też piękne drzewo
Tu wynurza się za klonu - z lewej strony - żółte liscie wiosną, latem robią się zielone, młode przyrosty są żółte. Też godne polecenia