Ogród nie tylko bukszpanowy - część II
12:45, 28 lip 2012
Moniko, już przygotowane i zapakowane, wyślę w poniedziałek
Jeszcze prośba o pomysł na rabatę przed domem. Stanowisko nasłonecznione cały dzień wszystko co sadziłam wyleciało albo zostało zniszczene przez naszego pupila. Poniżej zdjęcie z pozostałości
![]()
Bardzo dziękuję za podpowiedzi, pupil mały to sznaucer miniaturka ale ta dziura jest akurat przy wyjściu z domu i to jest pierwsze miejsce jakie on widzi i pewnie dlatego podlewa.
Hortensje super napewno wykorzyatm pomysł tym bardziej że oglądałam inne watki i pięknie one wyglądają.
Gardenarium czy berberysy i hortensje sadzi się grupkami np po 2 -3 szt koło siebie czy pojedyńczo ?
Późną nocą miałam miłych gości - Gabik z Jarkiem mnie nawiedziła, ciemno było już i zdjątko niewyraźne sorki bardzo
![]()
Wesoła z nich para i bardzo żywiołowa, podobno skrzynia już na ukończeniuPewnie fotki jutro zobaczymy z efektów dopracowania i dopieszczenia mego projektu i przeróbki ogrodu.
A niedługo opowieść o ich ogrodzie w Mai
Danusiu. Fantastyczne te hortensje-marzenie wszystkich ogrodowiczan. A te trawki - cudo miód. Czy one przeżywają zimę u Ciebie? czy co roku musisz odnawiać?