Marysia, Paweł - skandynawski czy nie - MPZP i tak Was dogoni Choć jak patrze po Katowicach to mało kto się do tego stosuje... A egzekwować nie ma komu
Sebek je ma w donicach, super wyglądają, to dobry pomysł.
No proszę i znowu się szykują konkretne zakupy, jak już skończyłaś w ogrodzie prace, to dla odmiany inne atrakcje szykujesz dla nas
to niebdosc że za wakacje to jeszcze dziadkom musiałbym zapłacić chyba a sama bym tęskniła.to smarkule jeszcze.i im wakacje też się należą.wiesz ja z tych samowystarczajacych jestem
Chodziło mi o skandynawski sposób myślenia.
My myślimy: wszystkie domy są podobne, chcę mieć inny, nie polski, chcę się odróżnić.
Próbuję sobie wyobrazić Szweda, który myśli: w Szwecji wszystkie domy są podobne, chcę wybudować inny, nie szwedzki.
To mi do Szwedów nie pasuje. Oni mają bardzo duże zaufanie do swojego państwa i wybieranie czegoś innego dlatego, że wszyscy tak mają, jakoś mi do tego nie pasuje.
wiesz z naszymi córkami to wakacje są rodzajem bardzo specyficznego wypoczynku...niektórzy zwa go tortury.trudno się na to skusić i jeszcze za to zapłacić
Ogród jak zwykle - klasa
Tak sobie myślę, że lepiej dla Ciebie byś parkowala tak jak teraz niż w miejscu hidcotowej miałby być pas kostki... Trzeba widzieć pozytywy
Dziś się napatoczylem na nasze zdjęcia sprzed roku jak byłaś u mnie - ale ten czas leci!