Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Kwiatowy ogródek Monteverde 09:14, 03 sie 2014

Do góry
Jeszcze raz dzięki za odwiedziny , miałem wrażenie, że znamy się wszyscy od lat. Nigdy zapamiętam nazw liliowców, ale znajdę, gdzieś notowałem - oto on, jeszcze trzymam dla Ani i Bogdzi..

Pozdrawiam i miłego dnia życze ;D
Ogrodnik Mimo Woli cd 09:13, 03 sie 2014

Do góry
Zanosi sie na deszcz...buuuuuu

Kleome

Ogrodnik Mimo Woli cd 09:12, 03 sie 2014

Do góry
Aniu mogłaś powiedzieć, e odjeżdżasz z Rzeszowa bym przyjechała na dworzec chociaż sie przywitać i pożegnać..

Kwiczoły już pilnują swoich jarzębinek... po lewej widać też wróbelka..

A to kwiczoł w kąpieli..

Ogrodnik Mimo Woli cd 09:09, 03 sie 2014

Do góry
Od Anety.. piękny koszyk na przywitanie
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 09:09, 03 sie 2014

Do góry
Kochani...słów mi brakuje...nie da Wam się podziękować, za serce, za cudowną otwartość, za porozumienie dusz, za serdeczne przyjęcie, za to, że czuliśmy się jak w domu i zupełnie nie chcieliśmy wyjeżdżać...mam nadzieję, że szybko będziemy się mogli znowu spotkać, aż mnie ściska w żołądzie...

Karolciu, pozwoliłam sobie wkleić u siebie zdjęcia z Twoją śliczną buzią...jeżeli zmieniłabyś zdanie, usunę. Mam Ciebie z małym psiurkiem na pamiątkę

Kasiunia!!! Przywiozłam broszkę!!!!!!!!!!! JEST!!!!!

Ogród niby nowoczesny ale... 09:05, 03 sie 2014

Do góry
aleksandra_g napisał(a)
wydawało mi się, że są jakieś większe te doniczki, ale już trudno, jutro dostawa!

Oj...duze są
Czekam zatem
Ogród z łezką 09:00, 03 sie 2014

Do góry
Kasik napisał(a)
Kasieńko- żadne słowa nie oddadzą tego, co czuję..... Nic nie dzieje się bez powodu- musiałam odnaleźć kiedyś forum, na którym odnalazłam bratnią duszyczkę - gdzieś tam daleko, ale jak bardzo mi bliską. Ta bombka zrobiona z serca dla Was, ta szarlotka upieczona specjalnie dla nas- to początek .... Dziś wiem, że los szykował nam po prostu siebie.

Dziękujemy z całego serca, że jesteście.

Najpierw miałam wkleić zdjęcie Figa, a nie czytać co napisałaś Kasiu...łzy mi ciekną znowu, nie mogę...
Jesteście takimi cudownymi ludźmi...żadne słowa nie oddadzą tego, co czujemy, przecież wiesz...potem, jak ochłonę trochę napiszę więcej...

Z Zielonej przywieźliśmy sobie pamiątkę

Karolciu wyraziłaś zgodę, to wklejam najpierw zdjęcie robione u Was

i zdjęcie z przed chwili...śpi sobie teraz grzecznie

To Figo, siedmiomiesięczny psiunek
Rysiu zakochał się w posokowcu Kasi i Grzesia i impuls...Grzesiu znalazł psy w Polkowicach i pojechali po niego. Karolcia i eMusiowie...i jest, przyjechał z nami. Spał całą drogę na kolanach, potem do rana. Grzeczny i fajny psiutek...

Ja na prawdę nie wiem, jak ja mam IM za wszystko podziękować...i znowu łzy...

Edit. Kasiu, oczywiście, że się machnęłam Figo ma SIEDEM TYGODNI
Kosolkowa Pasja 08:41, 03 sie 2014

Do góry
A to znalazłam pod moją kalinką Wyciągnęłam- mają ładne korzonki. Może dadzą radę i będę miała jeszcze trzy Roseum-ki?
Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię 08:24, 03 sie 2014

Do góry
aleksandra_g napisał(a)

a takie bukieciki mi się ostały...

niezłe plony i jak elegancko podane

nie znam się na lawendzie, ale moja 5 letnia wyglądała podobnie - w sensie miała dużo zdrewniałych łodyg. Iel sezonów liczy sobie Twoja lawenda ?
jak ja swoją przycinałam to też miała nowe przyrosty ale cięłam bez litości tyle że nie zbyt nisko.
Połowa działki - czyli mam powoli dość 08:14, 03 sie 2014

Do góry

Ta roślinka mnie intryguje jest fioletowo szara z małej rośnie w dużą kulkę ,bez kwiatów, strasznie się panoszy ale nie ma rozłobów .Ma to być szałwia ale nigdzie nie mogłam znależć podobnej w googlach.Jak ją rozmnożyć co z nią na zimę nie wiem nic a chciałabym ją mieć .Spróbuję wsadzić sadzonkę z ciekawości . Czy tak ?????Do tej pory nic jej nie zarł teraz robią się dziureczki ale ślimaków nie ma koło niej ????
Starorzecze na górce 07:36, 03 sie 2014

Do góry
agatanowa napisał(a)

Kurcze, ja Twojej Yvony w zasadzie nie widzę na rabacie, muszę jeszcze raz chyba obejrzeć. Kiedyś też mi się bardzo podobały wszystkie cyprysiki (mam nawet z 5 z tego okresu), ale one markotne, lubią marznąc

A bo to foto telefonem i z daleka.. Aparat mi padł. Dopiero się ładuje Tu jest ta Yvona. A bo to takie małe wszystko, jeszcze gó...nianą perspektywę złapałam. A ja już nie wiem co tam wcisnąć na tą rabatę... Thuje? Jałowce?

A ja dziś od rana u CIebie - od początku czytam na spokojnie Miłej niedzieli! Pozdrawiam chłodniutko! Bo dziś 35` ma być...
Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek 06:50, 03 sie 2014

Do góry
wiunia napisał(a)
Nasz codzienny gość - zajączek, rośnie jak na drożdżach niedawno był wielkości dłoni
Tak codziennie przesiaduje w lawendzie na tej lub innej rabatce, ale dziś lawenda została ścięta ciekawe gdzie teraz znajdzie sobie miejscówkę?

Fajne zdjecie, on sie wcale nie boi mimo że Cię widzi, a zajace to strachulce straszne sa. Napatrzec się nie moge. Pozdrówka.
Kwiatowy ogródek Monteverde 01:48, 03 sie 2014

Do góry
monteverde napisał(a)

Ja mam niedosyt ale kiedyś to nadrobię, a Ty na drugi raz nie patrz na brak makijażu tylko wchodź do ogroduNie mam za ładnych zdjęć od Marka, bo akomulatorki od aparatu się ładowały, robiłam telefonem
na pożegnalną kolację Marek zrobił tadżin, był bardzo smacznya rydze w miodzie wręcz pychotka

ja to z tych bardziej niesmiałych jestem, no ale jak rydze będą!

przez płot na te rabaty Markowe patrzyłam
Starorzecze na górce 01:36, 03 sie 2014

Do góry
Róża, na którą baaardzo długo czekałam, Souvenir du docteur Jamain, 1865, jeden jedyny kwiat, ale przecudny (wnętrze płatków jest inne niż ich obrzeża oraz zewnetrze, całosć jakby aksamitna z wierzchu, a jedwabna pod spodem, bardzo szlachetny wygląd):

Starorzecze na górce 01:35, 03 sie 2014

Do góry
To zostawię jeszcze trochę lata i słońca: słonecznik, słoneczniczek, rudbeka, niekrwawy krwawnik i NN-pajaczkiem przeze mnie zwana:

Kwiatowy ogródek Monteverde 01:04, 03 sie 2014

Do góry
agatanowa napisał(a)
przyjemnie poczytać o pieknych ogrodach, przyjaznych i serdecznych ludziach oraz wrócić do miejsc, które przelotnie widziałam w maju (Przemyśl, Krasiczyn)
dziekuję, Aniu

Ja mam niedosyt ale kiedyś to nadrobię, a Ty na drugi raz nie patrz na brak makijażu tylko wchodź do ogroduNie mam za ładnych zdjęć od Marka, bo akomulatorki od aparatu się ładowały, robiłam telefonem
na pożegnalną kolację Marek zrobił tadżin, był bardzo smacznya rydze w miodzie wręcz pychotka
Mój 4 arowy azyl... 00:46, 03 sie 2014

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)
Dziś nadarzyła się okazja spotkania z Weroniką i Jej M z bajkowego
Nawet upał nie przeszkodził w oglądaniu nasadzeń i kilkugodzinnej pogawędce
Wymieniłyśmy się roślinami. Dostałam dwie piękne piwonie: białą i różową 'Sarah Bernhardt'

i odjazd...

Basiu ale miłe spotkanie pięknie wyglądacie dziewczyny pozdrawiam obie Panie
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 00:18, 03 sie 2014

Do góry
Agania napisał(a)
Ktoś wykupił miejscówkę w naszych sercach to on, kot Whiskas

Rozkoszny. Nie dziwię się że zdobył Wasze serca.
I nie dziwię się Whiskasowi, że chciał zamieszkać w tak pięknym ogrodzie. Kanciki dopełniły całości.
Donice superowe Aganiu.
buziaki
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 00:12, 03 sie 2014

Do góry
Ktoś wykupił miejscówkę w naszych sercach to on, kot Whiskas

Kondziowy ogrod cz II 00:11, 03 sie 2014

Do góry
Welka napisał(a)
Kondzio, dopiero dziś się ogarnęłam. Miałam pisać już we wtorek, ze dotarliśmy, ale w nocy było za późno, a rano jak wpadłam w pralki, zmywarki i inne urządzenia to dopiero wizyta Ani i Marka mnie z nich wyrwała
Dziękujemy Wam za możliwość odpoczynku połączonego z ogladaniem Waszego wspaniałego ogrodu. Nawet mój M jest pod wrażeniem, a generalnie ogrody za bardzo go nie interesują. Kilka połączeń na pewno skopiuję, bo wyglądają zachwycająco, nawet Ani i Markowi chwaliłam Twoją różę przy ławeczce, a sam wiesz, że róż nie lubię.

Dosłownie kilka zdjęć

A chwaliła chwaliła, a ja myslałam, że upał jej zaszkodził Kondziu jak ten klonik czerwony tam rośnie? piękne zdjęcia Ewelina zrobiłapozdrówka
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies