Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Moja "przyziemna" :) pasja 22:18, 23 lip 2014

Do góry
Jagodaa napisał(a)
*OGŁOSZENIE*

Mam do oddania sadzonki trzmieliny Emerald Gold, ukorzenione w zeszłym roku, przycinane. Sztuk 20. Najchętniej przekażę ją osobiście w Katowicach, bo nie wiem, jak ją zapakować w paczkę, aby nic sie nie stało. Oddam komuś, kto naprawdę potrzebuje takich sadzonek i wie co z nimi zrobić, a nie weźmie "na zapas" .

Śliczne się wyhodowały.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:13, 23 lip 2014

Do góry
Marmalade na początku rosły koło turzyc Ice Dance, ale zostały zjedzone...

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:11, 23 lip 2014

Do góry
jula81 napisał(a)
Poproszę Sebku jeszcze raz ( bo szukam i szukam i nie znalazłam ) zdjęcie rabaty pod domem od frontu - masz tam żurawki koloru jakiego?
buźka

Wgrywam wszystkie wersje - ta jest aktualna, choć nie bardzo, bo Marmalade chyba wylecą... Zielone to Key Lime Pie z własnych sadzonek

Jesienią

A po prawej mam bordowe - też swojej hodowli Niestety też zaczęły mi brzydnąć i chyba je odmłodzę...

Ogród przydomowy - Hosty 22:10, 23 lip 2014

Do góry
wojtas2101 napisał(a)
Myślałem o tym kamieniu:

ten wygląda dobrze, taki szaro-beżowy jak na plaży
ja bym jedynie dała drobniejszą fakturę, chyba że masz już taki na innych rabatach, to bym dała taki sam
Siedlisko na Podlasiu 22:10, 23 lip 2014

Do góry
grazyna_olszewska napisał(a)
Pracowity był wczorajszy dzień a oto efekt jeszcze trzeba to fajnie zagospodarować

I materiał na kolejną ławeczkę

Grażynka jak miło spaceruje się u Ciebie po Twoim obejsciu,płotek-super bardzo mi się podoba,nie mówiąc już o uroczym wnusiu(też bym takiego chciała)i o roslinkach,zwlaszcza te czerwone lilie na białych kamyczkach-ależ mają energetyczny potencjał!
Pozdrawiam serdecznie
Ogród cichy i przytulny 22:10, 23 lip 2014

Do góry
I na dobranoc hortensje Dobrze, że one jakoś się trzymają. Co prawda niektóre miały popalone liście i sparzone kwiaty ale zrobiłam czystkę i jakoś wygląda

Ogród przydomowy - Hosty 22:09, 23 lip 2014

Do góry
Myślałem o tym kamieniu:
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 22:08, 23 lip 2014

Do góry
elzbieta_g napisał(a)
Agatko super spotkanko w superowym gronie miło Was widzieć uśmiechnięte i szalone pozdrawiam
spotkania z mrówkami współczuję ale czytam , że już w miarę ok.

Elusia, dzieki ,że zaglądasz, fajnych miałam gości, uroczych i przemiłych, moje perypetie z mrówkami dopiero zaczynam, ale ich jad ustępuje, taka mróweczka mi dokucza.......no wyobrażasz sobie

Dużo czasu zajmuje mi teraz odkurzanie nasion z brzóz , jak ktoś chce brzózkę, to może do mnie walić jak w dym, mam setkę siewek, a będę ich miała teraz tysiące, zamiatam od pn,i dalej nasion przybywa, ech same rarytasy do mnie przywiewa

Moje miscanty i brzoza w tle, piękna....mam siewki...kto chce...nawet w sypialni mi wyrosną heh

buziak Eluś
Między pasjami 22:07, 23 lip 2014

Do góry
Moje malwy dają popis, znowu zacznę je malować...

Słonecznie"D

Ogród cichy i przytulny 22:06, 23 lip 2014

Do góry
Dawno nie pokazywany cis - pójdzie do fryzjera

I ten mój deszcz

Amatorka z mazakiem w ręku 22:03, 23 lip 2014

Do góry
Czy mogę poprosic mądrzejszych i bardziej doświadczonych o opinię na temat mojego projektu będę wdzięcznaDziałkę mam od 3 miesięcy,żadnego doświadczenia ,nie chcę popełnić błedów.Obecnie są prawie wszystkie nasadzenia,dorysowałam tarasik,furtkę,kostkę,bujawkę i sciankę z pociętych,poukładanych konarów,jedna ma za zadanie ukryć warzywnik i być "domkiem" ,a w zasadzie rezydencją dla owadów,druga "kończy" tarasik boczny gdzie bąda rośliny w donicach,Sciana nad bocznym tarasikiem obrasta winobluszczem trójklapowym.Dodam,że celowo od furtki do domku nie ma kostki ponieważ z działki korzystamy tylko my i wchodzimy od wjazdu,goście sa bardzo sporadcznie ,a nie chcę zakostkować tej części od furtki bo tam będzie rosła trawka żeby dzieciaki sobie pobiegały,pograły w piłkę.
Proszę o ewentualne sugestie?
Serdecznie pozdrawiam

Mój 4 arowy azyl... 22:03, 23 lip 2014

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)
Zwykła rabatowa NN - ale jaki kolor!

Basiu jaka zwykła ona jest pięknaeukomisy u Ciebie rosną w cieniu? pozdrówka
Ogród cichy i przytulny 22:02, 23 lip 2014

Do góry
Mój mały busz

Ogród cichy i przytulny 21:59, 23 lip 2014

Do góry
Jag_58 napisał(a)

Asiu wielkie dzięki ,buziaki zawsze pomagają szczególnie serdeczne piękne ujęcia owadów Asiu deszczu zazdroszczę bo u nas ledwo pokropiło ,ale zyję nadzieją ,ze w końcu przyjdzie upragniony deszcz
pozdrawiam cieplutko

Tobie również życzę spokojnej nocy i porządnego opadu
Buziaki
A tak wyglądał perukowiec tuż po

Jurajski Ogród 21:59, 23 lip 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Na dobranoc

Aguś jak to możliwe ,ze pokazujesz za każdym razem jeszcze piękniejsze widoki Twoje dobranocki są jedyne i nie powtarzalne pozdrawiam serdecznie
Miejsko & sielsko 21:57, 23 lip 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)

Super Ci to wyszło. Nie do uwierzenia, że ogród nawet roku nie ma.
Ogród Eli 21:55, 23 lip 2014

Do góry
elzbieta_g napisał(a)
i na szybko wczorajsze,wieczorne fotki

Ela jestem pod wielkim wrażeniem!Jakie śliczne zakątki komponujesz,a jak rozważnie i gustownie,no mocno mi się u Ciebie podoba!
Pozdrawiam serdecznie
Pomóżcie wyczarować mi ogród 21:55, 23 lip 2014

Do góry
Wiolu! to ta róża, tylko kolor przekłamany,bo zdjęcie trochę prześwietlone.Kupiłam ją tej wiosny, ale nazwę mam zapisaną w notesie,który jest na działce. Jutro Ci prześlę.Pozdrawiam

ma badzo ciemny biskupi kolor i jest dość wysoka
Ogród cichy i przytulny 21:54, 23 lip 2014

Do góry
Nigdy nie przypuszczałam, że będę cieszyła się z deszczu jak dzisiejszego dnia

W trakcie spaceru wyszło słońce ale znacznie spadłą temperatura. Z +30 do 22. W końcu można życ

Moja codzienność - ogród Oli 21:54, 23 lip 2014

Do góry
leon60 napisał(a)
Ewcia teraz dla odmiany zdjęcia bure i ponure
Podziałałam na podjazdowej i lunęło... żwirku na składzie brak, czekam.. i dumam co sadziś w tym kwadracie bo jest większy niż zakładałam

i w końcu pierwszy kwiat ketmii

perfekcjonizm w 100 %
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies