Jaka dobra wiadomość, podaj, co i jak robiłaśmoże nie wywalę i powalczę..
dzielone wiosna na kilka kęp rozplenice Moudry tez mają kłosy
chyba wiosna to dobra pora na dzielenietu mi Zebrinus też bujnął i buczek
Chyba cały poprzedni deszcz do góry parował drzwi tak nasiąkły, że źle i ciężko zamykać, ale już coraz lepiej
teraz te królowepozdrawiam Haniu
warto je dawać w różne miejsca, a jutro dojdą te Red Dark, ciekawa jestem ich w realu
Cieszę się, że się podoba poranekpozdrawiam Bożenko
to dalej ranna różyczka Angela, w pierwszym sezonie psioczyłam, teraz się zachwycam, warto ją mieć....i pachnie
Pierwsza to ogrodowiskowa,Danusia przywiozła nasionka z Anglii.Druga od znajomej ogrodowiczanki.Obie maja swój urok.
Moje pomidorki już bez liści...oberwałam.
Bogusiu rzeczywiście różne ja mam tę drugą jest mniej urodziwa ale też fajna Pomidorki mniamuśne moje dostały grzyba i wsio wywaliłam co by reszty nie zarażały miłego popołudnia
Łucjo, te chryzantemy są wieloletnie? Zimują u Ciebie. Jak się nazywają? Jakie mają warunki i ... jak je mieć? Przewrotnie zapytam. Ale powiedz proszę wszystko o nich.
Dzięki mam 2, które są prowadzone jak drzewa, gorzej na jesień ze sprzątaniem, ale mimo to, lubię jemają 4kolory; jasna zieleń, róż, ciemna zieleń i złoty
maki siane chyba w kwietniu, pewnie za rok zobaczę kwiaty, ważne, ze jakieś są, bo od przyjaciółki z kanady
tu zamiast żurawek, posadziłam dużo lawend, część kupiona, część z robionych sadzonek, ciekawa jestem ile z nich przeżyje, no i oczywiście sypałam nasiona
po cięciu znowu kwitną, mniej, ale coś jest
U nas ostatnio co rano mgliście, ale fajnie dziś dokupiłam, mało co zostało, ależ wszyscy na maksa sadzą dzięki Zbysiu za poradę, chyba kiedyś miałam i mi wiosną wymarzły...
rozchodniki od Weroniki idealnie tu pasują, bo bardzo wysokie