Jak Ania_g wróci na forum po wojażach to sobie nadrobi u mnie
hortensje Silver Dollar w pełni kwitnienia.
Dla wszystkich odwiedzających pokazuję w towarzystwie klona Garnet- ładne są w tym roku
2 tygodnie mnie nie było a tu takie zmiany pędzisz pędzisz pewnie już odpowiedź dostałąs ale klon Ginnera najlepej chyba pasuje...Magnolię to od razu bym skreśli bo kwitnie w podobnym czasie jak RH i by się urok ich rozpraszał idę czytac serial dalej...
są gwiazdy na pewno przyjrzę się mojej i nawet gdybym ją miała tylko na poł rozdzielić, to myślę, że się uda chce spróbować swoich sił zawsze mamę proszę, żeby mirośliny podzieliła, bo się boję , że coś sknocę
Ale piekny ten twój ogród , ile kolorów na tle lasu....
U mnie mało co kwitnie o tej porze roku - musze to zmienic
Tylko zielen mam w róznych odcieniach i czerwien lisci i troche hortensji .... kilka róz jeszcze kwitnie i jeżówek, a hortensje słabo jakos - moze za mało dokarmiałam
Prezenty i zakupy widziałam - sliczne, fotki ze spotkania tez. Załuje że nie dotarłam, ale we wrześniu sobie to odbijemy
Pozdrawiam!
dzięki jazzy , piękna jest muszę iść za obornikiem gdzieś ... w week wypada mi grubsza impreza rodzinna więc jak zwykle jestem lekko nie zadowolna, pół soboty zejdzie na szukaniu prezentu a niedziela na rodziinym spędzie, cenię sobie rodzinne klimaty ale kiedy jak mam coś cholercia zrobić ?