Witaj Mirello !!!
Ja dzisiaj też kupiłam troszeczkę cebul - ale nie tak różnorodnych jak Ty.
Same tulipany - czerwone i biało-zielone
Już się cieszę na myśl o wiosence 2015r.
Dobranoc
...jeszcze siedzę...mam trochę pracy w domku,takie małe przemeblowanie.M czuje się już dobrze i rozpoczęliśmy zmiany.Pogoda piękna...co nieco jeszcze kwitnie...tylko chwaściory niestrudzenie się wyciągają.
szałwia szkarłatna można wysiewać ja wysiewałamtylko bardzo wysoka wyrosła i ta wysokościa mnie denerwuje, bo nie siedzi tam gdzie powinna w tym wzrostem
Już nie pamiętam kiedy szydełkowałam takie cudeńka ale mam tylko leża gdzieś w pudlesiedzisz cały czas na zacienionej? jeszcze bardzo kolorowo u Ciebie i masz słoneczkopozdrówka
niedawno posadziłam hibiskusa zimującego w gruncie, któy ponoć ma mieć kwiaty jak dłoń, no ciekawe co z nich wyrośnie - właśnie pojawiły się pierwsze pączki
tak to marmalade, kotletów nie dostaje, ale z racji braku kompostu dwa razy w roku daję biochumus by wzbogacić ziemię, podlewam i 2-3 razy w sezonie nawożę dolistnie florowitem
wlasnie takie mam tylko nie wiedzialam ze to kosmosy, Bogdzia mi podpowiedziala
zaczely kwitnac i mam ich coraz wiecej
sa urocze
sialam dopiero w lipcu, pod koniec
Dziewczyny, co to za roślinki, te delikatne na tym zdjęciu? Strasznie mi się podoba to drobne czerwone i to drobne białe. No strasznie. Do mnie pewnie za delikatne, nie przeżyje w tych chaszczach, ale pomarzyć można
żurawka w poruwnaniu do mojego buta rozmiar 37
łoo a co to za żurawka marmalade? Schabowego jej dawałaś codziennie? ale spaślak.
A świetne te zdjęcia, zmobilizowały mnie jeszcze bardziej i dały nadzieję że moje mikruski będą piękne
Wiesz bardzo lubie taki misz masz kwiatowy, bo ja kokoszka jestem. Gdy mi się znudzi to po prostu przesadzam. Iza nie kryguj sie rób natural planting style a'la Piet