Witam
Jesteś posiadaczką pięknego ogrodu
Ale śliczna pergola z winobluszczem..mój rozsiał się tam gdzie się go nie spodziewałam.Twój wygląda prześlicznie,pergola robi wrażenie
Pozdrawiam
hejka kobietki pokażę wam tą rabatę z innej strony, żeby był szerszy obraz
myślałam o jakimś czerwonym drzewku, ale nie nie wiem czy ono mi tu załatwi sprawę. Różę mam ale niezbyt ładna jest, niestety sadzonki buk szpanów mają się kiepsko
Mój hibiscus słabo się stara mam tutaj nowy nie te co były w rajskim, w tamtym roku też miał straszne opóźnienie w kwitnieniu ale zakwitł a w tym jest to samo nie wiem czy kwiaty wyda
przesadzałam go już dwa razy czy przesadzić trzeci?
no i takie tam kwiatki dzisiejsze
Kupiłam świerk inversa, ale z dwoma przewodnikami. Waham sie czy wyciąć jeden, czy próbować prowadzić tak? Macie jakieś doświadczenia?
Jeszcze nie jest wypalikowany, ale oba przewodniki nachodzą na siebie i podtrzymują się wzajemnie. Wygląda to tak:
Luki, a to nie bardziej Brass Lantern? Moja właśnie tak teraz wygląda i nie wiem czy mam pomyloną odmianę, a kupowałam jako BL. Sweet tea mam dwie w rożnych miejscach i żadna nie jest do niej podobna.
Kupiłam świerk inversa, ale z dwoma przewodnikami. Waham sie czy wyciąć jeden, czy próbować prowadzić tak? Jakie macie doświadczenia?
Jeszcze nie jest wypalikowany, ale oba przewodniki nachodzą na siebie i podtrzymują się wzajemnie. Wygląda to tak: