W następnej Mai będzie o Ogrodowisku i wystąpią nasi forumowicze także i będzie Święto Róż w moim ogrodzie
oglądałam, co prawda dopiero dziś, ale nie mogłam wzroku oderwać od Pani i ogrodu, jest Pani niesamowitą osobą
fajne zdanie padło na początku -jak jedna osoba może zdziałać cuda-może, może i Pani jest tego najlepszym przykłądem
Czy czasem nie zmieniły się stosunki wodne w tym rejonie? Może radykalnie podniósł się pozom wód gruntowych i lipa marnieje? Na razie tylko to mi przychodzi do głowy.
Witam ja jednak mam obawy że tych gatunków jest jednak za dużo. Ja bym wyeliminowała sosny i jałowce bo to zbyt mało efektowne rośliny po latach (to moje osobiste doświadczenie z tymi roślinami) - pozostałe nieco inaczej przegrupowała.
Możesz posadzić trzy jednakowe rośliny na pniach lub o kolumnowym pokroju, pozostała powierzchnię podzieliła plamami obsadzonymi gatunkowo (kolory liści).
Do mnie też żwir ogólnie przemawia, ale znowu doradziłabym zrobienie tego miejsca żwirowego o mniejszej powierzchni a na części trawnik, bo to bardzo szeroka rabata.
Też obstaję przy mniejszej ilości granulatów i kolorów, co najwyżej dwa.
Bardzo ładne masz zdjęcia, a to lubimy najbardziej.
Ale mnie zaszczyt spotkał - Szefowa we własnej osobie do mnie zajrzała Witaj Danusiu,bardzo miło usłyszeć (zobaczyć)takie słowa od profesjonalisty...Zdjęcia ładniejsze od ogrodu...ale wszystko z Waszą (mam nadzieję) pomocą się zmieni,zapraszam i pozdrawiam
Dziś na parapecie kolejne doniczki, jutro może sfotografuję, bo dopiero wróciliśmy z nocnego spaceru po mieście. Muszę odespać, bo dziś mieliśmy 4 ogrody i jedno miasto Niesamowity maraton
Dotychczas w podpisie można było umieścić wyłącznie czysty tekst. Teraz możliwe jest wstawienie linku do swojego wątku. Można to zrobić na dwa sposoby, wstawiając odpowiedni kod w podpisie. Działa to tak samo jak dodawanie linków w postach. Poniżej przykłady: