Danusiu, jeśli mogę tak do Ciebie się zwracać. Jestem oficjalnie na forum zaledwie od piątku, ale Twoją osobę "znam" już od dawna. Widziałam Cię oczywiście w programie "Maja w ogrodzie", ale przede wszystkim śledzę to, co dzieje się w Ogrodowisku na bieżąco. Jestem zakochana w Twoim cudownym ogrodzie. Czytam wszystkie Twoje posty, artykuły poradnicze i relacje z podróży zielonym szlakiem. Jesteś dla mnie skarbnicą wiedzy i źródłem inspiracji. Dlatego chcę Ci podziękować za tę wspaniałą pracę, którą wykonujesz, abyśmy mogli się rozwijać w ogrodowej pasji.
Moim wielkim marzeniem jest pojechać na Chelsea Flower, ale dzięki Twoim opowieściom i pięknym zdjęciom czuję się, tak jakbym tam już była.
W końcu i ja dołączyłam do grupy na forum i mam nadzieję, że spotkam tu wiele życzliwych osób, które podobnie jak ja, są totalnie zakręcone w temacie ogrodu.
Zapraszam do mojego wątku. Jeśli chodzi o tytuł, to pisałam, że nie ma problemu, możesz go zmienić. Przepraszam, że nie sprawdziłam, że ktoś już taki ma. Po prostu tak mi chodził po głowie, tak jak w piosence Agnieszki Osieckiej "Zielono mi"

To niech będzie BOSO PO ROSIE. W końcu doczekałam się tego momentu, że mogę boso chodzić po rosie
Pozdrawiam serdecznie