Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

ircia 17:43, 06 lip 2012

Danusiu - dołączam do gratulacji Wielu następnych 500

Gardenarium 21:08, 06 lip 2012

Witajcie pogodnym wieczorkiem Witek wybrał się nad morze a ja z Wami
Dziękuję za wyrazy sympatii

Kondziu, natychmiast masz się nie dołować

Instagram Ogrodowiska
Kondzio 21:11, 06 lip 2012

Gardenarium napisał(a)
Witajcie pogodnym wieczorkiem Witek wybrał się nad morze a ja z Wami
Dziękuję za wyrazy sympatii

Kondziu, natychmiast masz się nie dołować
Dobrze postaram sie
Ewa 21:11, 06 lip 2012

O jak miło muszę przyznać , że tęsknię
Syla 21:13, 06 lip 2012

Pozdrawiam i gratuluję 500- tnej stronicy

anieszka 15:39, 07 lip 2012

Witam i pozdrawiam
MilenaP 17:34, 07 lip 2012

Danusiu widziałam Maję w ogrodzie z Tobą w roli głównej nawet mój M, który nie jest ogrodowym chłopcem, przyszedł do komputera i zapytał:" czy to ta Twoja Danusia"? i cały program obejrzał ze mną Odcinek wyszedł super, a Twój ogród jak zwykle nieskazitelny. Brawa dla Ciebie za pozytywną energię, jaką dajesz ludziom pozdrawiam
Madzenka 17:45, 07 lip 2012

Ewa napisał(a)
O jak miło muszę przyznać , że tęsknię

I ja teź .... ;(
Enya73 11:20, 08 lip 2012

Danusiu, jeśli mogę tak do Ciebie się zwracać. Jestem oficjalnie na forum zaledwie od piątku, ale Twoją osobę "znam" już od dawna. Widziałam Cię oczywiście w programie "Maja w ogrodzie", ale przede wszystkim śledzę to, co dzieje się w Ogrodowisku na bieżąco. Jestem zakochana w Twoim cudownym ogrodzie. Czytam wszystkie Twoje posty, artykuły poradnicze i relacje z podróży zielonym szlakiem. Jesteś dla mnie skarbnicą wiedzy i źródłem inspiracji. Dlatego chcę Ci podziękować za tę wspaniałą pracę, którą wykonujesz, abyśmy mogli się rozwijać w ogrodowej pasji.
Moim wielkim marzeniem jest pojechać na Chelsea Flower, ale dzięki Twoim opowieściom i pięknym zdjęciom czuję się, tak jakbym tam już była.
W końcu i ja dołączyłam do grupy na forum i mam nadzieję, że spotkam tu wiele życzliwych osób, które podobnie jak ja, są totalnie zakręcone w temacie ogrodu.
Zapraszam do mojego wątku. Jeśli chodzi o tytuł, to pisałam, że nie ma problemu, możesz go zmienić. Przepraszam, że nie sprawdziłam, że ktoś już taki ma. Po prostu tak mi chodził po głowie, tak jak w piosence Agnieszki Osieckiej "Zielono mi" To niech będzie BOSO PO ROSIE. W końcu doczekałam się tego momentu, że mogę boso chodzić po rosie

Pozdrawiam serdecznie
Kondzio 16:20, 08 lip 2012

Witam siedze juz kturys dzien i ogladam pierwsza czesc i sie nie moge oderwac oczu jestem na 250 stronie czytam jak jezdzicie na zakupy i zazdroszcze takiej grupy wczoraj bylem w ogrodzie kapias było fajnie kupiłem kule które wypaczyłem u ciebie róznych wielkosciach tylko złote i chciałbym jeszcze kupic takie przezroczyste niestety w krakowie niema zadnych kuli jak bys miała czas bardzo bym prosił o ogladniecie mojego ogrodu i o doradzenie mi co mozna zmienic zeby było lepiej nie mam odpowiedzi