poproś sąsiada
dziękuję Gosiu bardzo, tylko skąd ja wezmę pierwszy składnik to nie wiem
A ja dziś wróciłam z kolejnymi 12 porostkami i sporymi rogami byka
nO CO?? uczte by mial wigilijną
o tak przedobrze sama zawieś może się przekona
co ty spoko, uświadamjajmy wszytskich bo aj np. nigdy o tym nei pomyslałam i tak rybek nei bedzie bo mąż mnei uświadomił: przeciez mamy kota
ja już zleciłam jakiś czas temu tylko swoje muszę odczekać
Rybka w kuli na bank popełniła samobójstwo Nie można trzymać rybek w kulach! tu troszkę więcej dlaczego. Sorki Gosia, że u Ciebie, ale może więcej osób przeczyta, bo Ty masz dużo gości i może więcej się uświadomi
Gośka pokaz jakieś nowe dekoracje z wyłączeniem rogów, bo się kontrowersyjnie u Ciebie robi Jakieś gwiazdy masz nowe?
... A my jesteśmy wyrodnymi rodzicami i nie kupujemy młodej prezentów, tzn. jeszcze. W końcu zacznie kumać, że od rodziców nic nie dostała . Ale ona dostaje takie toooony prezentów, jest mega ulubienicą całej rodziny i nawet stare sąsiadki przynoszą dla niej prezenty. A ona i tak najbardziej lubi jak się po prostu spędza z nią czas i wtedy wystarczą dwie szyszki i kasztan . A co masz dla młodej od mikołaja? Może zgapię, bo babcie i niektóre ciotki, to każą mi wymyślić prezent od nich, no bo one nie wiedzą, co ona by chciała... Jak mnie to wkurza. Też tak macie? P.S. Zajebisty ten starzec! Też chcę! Gocha wprowadzasz nowe trendy na O . Niektórzy mogą być zazdrośni...hihi
Dziewczyny fajne pomysły na prezent. Bardzo podobają mi się te lampki ledowe w kształcie lodów, owoców, chmurek i lale pluszowe z imieniem dziewczynki też słodkie http://lalkametoo.pl/
dałas mi pomysł. kupie mi małe okrągłe akwarium i weloknę
hihi dobrze nam z tymi naszymi emami ps. ja od dwóch tygodni walcze z emaem bo mi nei chce tego poroza zawiesci nowego. mówi że nie w jego guście to i co teraz
hahahahahah wczoraj posłałam do elma zlecenei na tę pierwszą przysięgam na boga, materiał am kupiony bo zleciełam mu inną rzecz z takich rurek i czekam i anpisałąm że jak sciepki zostana to mus taką donicę zrobić
macham do wszytskich u nas dziś gwarnie i wseoło. bo pieczemy pierniki ciasto juz siedzi w lodówce a tymczasem ja szukam i czytam http://www.dzieciaki-testuja.pl/2016/11/w-to-sie-gra-pod-choinka.html