Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

AnnaCh 18:17, 20 lis 2016

Dla dzieci fajne są krewetkaria Albo takie akwarium małe, Aquael chyba sprzedaje, z żywą skałą Fajne to i nigdy nie wiadomo co Ci tam wyrośnie
nawigatorka 18:29, 20 lis 2016

Krewetkaria są super.małe kostki a tez obsadzic można i rybka ma się gdzie schować i tak podobno nie wariuje.

Czy musimy wymyślać prezenty.oczywiście nawet wczoraj dobrowolnie zadeklarowała że listę dziadkom przygotuje do wyboru...
Ale wiecie co chyba wolę to niż przetrzymywać w domu i sprzątać nietrafione prezenty
AngelikaX 20:20, 20 lis 2016

Co do prezentów to ja przyzwyczajona także - wszystkie sama dzieciakom ogarniam na każdą okazję. Dziadkowie, ciocie, wujkowie dorzucają się i kupuję większe, konkretniejsze prezenty. Lepszy jeden czy dwa, niż 10 walających się po domu.
AngelikaX 20:34, 20 lis 2016

Dziewczyny fajne pomysły na prezent. Bardzo podobają mi się te lampki ledowe w kształcie lodów, owoców, chmurek i lale pluszowe z imieniem dziewczynki też słodkie

http://lalkametoo.pl/
malkul 09:58, 21 lis 2016

AngelikaX napisał(a)
Dziewczyny fajne pomysły na prezent. Bardzo podobają mi się te lampki ledowe w kształcie lodów, owoców, chmurek i lale pluszowe z imieniem dziewczynki też słodkie

http://lalkametoo.pl/

my też tak robimy że zbieramy sie an jeden lepszy wartościowszy prezetn niż srylion pierdółek

lecę oblukać
dla młodego wybralismy bo juz ze swoich prawie wyrósł.
http://allegro.pl/show_item.php?item=6578108669&snapshot=MjAxNi0xMS0xN1QxMjozMDo0NVo7YnV5ZXI7OGVkNDk2MDY0MDJjZjIwODZkY2M5MzZmOGRlMjcwMzc1Nzg5ZDM4NWUwNGYxMDA1NWFlMDNmMTkzMjBiNzVjOA==
malkul 10:00, 21 lis 2016

LeniwaOla napisał(a)
...
A my jesteśmy wyrodnymi rodzicami i nie kupujemy młodej prezentów, tzn. jeszcze. W końcu zacznie kumać, że od rodziców nic nie dostała . Ale ona dostaje takie toooony prezentów, jest mega ulubienicą całej rodziny i nawet stare sąsiadki przynoszą dla niej prezenty. A ona i tak najbardziej lubi jak się po prostu spędza z nią czas i wtedy wystarczą dwie szyszki i kasztan .

A co masz dla młodej od mikołaja? Może zgapię, bo babcie i niektóre ciotki, to każą mi wymyślić prezent od nich, no bo one nie wiedzą, co ona by chciała... Jak mnie to wkurza. Też tak macie?

P.S. Zajebisty ten starzec! Też chcę! Gocha wprowadzasz nowe trendy na O . Niektórzy mogą być zazdrośni...hihi

my też jak mała była malutka i nei jarzyla jeszcze tak to jej nie kupowaliśmy prezentów ;0
też wredni z nas rodzice
Oluś mało cie ostatnio
malkul 10:01, 21 lis 2016

Madzenka napisał(a)
Gośka pokaz jakieś nowe dekoracje z wyłączeniem rogów, bo się kontrowersyjnie u Ciebie robi

Jakieś gwiazdy masz nowe?

nei mam nic nowego i jakoś zero pomysłu co przed domem na BN zrobić
malkul 10:02, 21 lis 2016

AnnaCh napisał(a)
Rybka w kuli na bank popełniła samobójstwo Nie można trzymać rybek w kulach! tu troszkę więcej dlaczego.

Sorki Gosia, że u Ciebie, ale może więcej osób przeczyta, bo Ty masz dużo gości i może więcej się uświadomi

co ty spoko, uświadamjajmy wszytskich bo aj np. nigdy o tym nei pomyslałam

i tak rybek nei bedzie bo mąż mnei uświadomił: przeciez mamy kota
malkul 10:12, 21 lis 2016

leon60 napisał(a)

ja już zleciłam jakiś czas temu tylko swoje muszę odczekać

hihi musi nabrać mocy
Magda70 10:12, 21 lis 2016

malkul napisał(a)

co ty spoko, uświadamjajmy wszytskich bo aj np. nigdy o tym nei pomyslałam

i tak rybek nei bedzie bo mąż mnei uświadomił: przeciez mamy kota

nO CO?? uczte by mial wigilijną