może i tak Sebek będą kokosy mam 24 palmy w swojej kolekcji i kilkanaście yuccy ok 15 odmian które pokazuję to tylko niektóre z nich i na koniec rabata ciepłolubna
M już się zarzekł, że opryskiwacza nie tknie bo się darłam na pól wsi, ot i sobie narobiłam
mój wyjazd znowu nie wypalił bo główny kierowca pracował w niedzielę, ale co się odwlecze to...
w końcu przestało lać choć co chwila jeszcze przeleci mżawka
połamana bonica
Doniu,takie wszystkie kolory swiata jednoczesnie przez te 3-4 miesiące uwielbiam i nie przejmuję się,że krtos pomysli,że pstrokacizna.Szkoda ograniczać się przez tak krótki okres.
Bogusiu,Ania odpowiedziała,bo ja nie miałam pojęcia.Chociaż w ubiegłym roku zamawiałam jarzmianki i byłam pewna,ze mi nie wzeszły.Mam w tym roku niespodziankę chociaż.
Irenko wyżej jest odpowiedź. Nawodniło solidnie ale za jakiś czas chętnie przyjmę dostawę. Róże trochę oklapnięte ale co tam. Grunt że wilgoć jest. Za chwilę będzie wnusia i wyruszamy na spacerek.
E tam kilka fot z dzisiaj wstawić nie zaszkodzi.
Jakie kolory jeżówek mi Ania sprezentowała? To jest pytanie.
Piękne róże i bardzo podoba mi się to zestawienie kolorów Z tyłu za kratką widzę takie żółte wysokie kwiaty. U nas na wsi dużo osób je ma, u mojej teściowej też rosną (zaraz idę sobie troszkę ich wykopać) i nie wiem jak one się nazywają? Będę wdzięczna, jak wreszcie się dowiem, co to za jedne
Dla Iwonki fotki róży czerwonej "That Jazz" i żółtej " Goldenstern" w kompozycji pnącej na pergoli. Żółta była sadzona dwa lata temu a czerwona w zeszłym roku.