o cięciu lawendy to coś dla mnie - a jak Twoja po zimie, nie podmarzła, bo u mnie to co wystawało ponad śnieg czarne?
podziwiam, że się trzymasz na diecie!
Jakie wzory tattoo tym razem, coś pisanego czy obrazkowego?
kurcze Asia, u Ciebie takie niepozorne rzeczy nabierają super looku, jak będę u rodziców to aż muszę zajrzeć na strych, bo też tam stoją dwa gąsiory, tylko białe.
Wianek świetny, w zeszłym roku kupowałam na giełdzie 2 opakowania takich jajeczek, każde po 12 szt i tanie nie były, a Ty tu pewnie ze 100 szt zużyłaś!
Co do ścianki, to zeszłej wiosny intensywnie szykowaliśmy się do realizacji, były projekty, wizualizacje i chęć do działania - niestety temat przepadł bo sami nie możemy się tego podjąć (mąż w ogóle nie ma czasu), a ekipa, która była chętna to zrealizować, przestrzeliła z ceną w kosmos ;-/
Szukałam potem kogoś innego, ale firmy nie są chętne żeby wziąć taką małą robótkę, bo na pęczki mają dużych inwestycji.
W tym roku ścianka znowu wraca na listę planów, miejmy nadzieję, że powstanie.
Jeśli będę mogła w czymś pomóc, to oczywiście bardzo chętnie
jasne szczególnie, że w ostatnich latach najwięcej urlopów spędziłam w Twoim i też moim województwie
Wyjazdowe wakacje z małymi dziećmi to bardziej męczarnia niż wypoczynek, przynajmniej ja tak uważam.
no właśnie, pogoda zupełnie nie wyjściowa, a jak już przestanie padać, to trzeba będzie znowu odczekać aż obeschnie, na połowie działki mam niezłe błotko, wrrr
Renia, zmierz sobie może ile na szerokość mają te graby przy wgłębniku, bo jak tak blisko ściany posadzisz to Ci ten nowy grab może dosłownie w okno włazić. A w ogóle to od jakich pomieszczeń te okienka dwa, czy zacienienie jakie da drzewo nie będzie przeszkadzało w nich?
Patrząc po ilości kostek, to ten chodniczek ma mniej więcej 60 cm, donica też pewnie coś w tych okolicach, więc jak go posadzisz tak jak pokazałaś to na zdjęciu to bardzo blisko domu będzie.
Drzewo nie jest dobrym pomysłem ... a jakieś trawy, formy strzyżone?
Asia odradza ścieżkę ...
A a propos żwirku przy trasie ... myślę, że coś powinno się dziać przy donicach, może nawet powinnam trochę powiększyć ten placyk żwirkowy żebym mogła jakoś skomponować tam rośliny ... no i pytanie jakie i jak?
Jeszcze jeden grab sie nie zmieści ale fakt jest tam większa przerwa bo są kostki bukszpanowe ... może jakaś mała ławeczka sie tam zmieści?
Akwarium juz jest na razie słodkowodne - Karol dostał pod choinkę miło sie patrzy na nie... na morskie mam miejsce ale nie mam wolnych 30 tyśw tym roku ogród!!!