Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

jankosia 22:16, 23 lut 2017

nawigatorka napisał(a)
jak to nic?

No żeś przecie wyraźnie napisała że nic no to ja ci wierzę
Żeby nie być w tyle to resztę jabłonkowych też wstawię do domu co byś potem nie mówiła że ściągam Generalnie w słoiczkach mam teraz wszystko bo tak jesienią z braku laku się zaczęło i nawet ułamane gałązki cisa dostały swoją buteleczkę. Wszystko w oknie będzie wisieć tylko sznurków jeszcze nie wybrałam...

Hygge? W teorii piękne słowo i piękna idea ale w rzeczywistości nasze rodzime lajfstajlerki zrobiły z tego karykaturę. Jeszcze jeden biały kocyk z warkoczy, ciepłe skarpetki i kawę w metalowym kubku zobaczę to mnie zemdli Kubek oczywiście nie metalowy a "tak to jest z ceramiki" if you know what i mean

Ale dobrze wrócić pozrzędzić A na co postanowiłaś wymienić molinie?
I muszę napisać to publicznie: Nawigatorka raz jeden zgodziła się ze mnąw pewnej kwedtii Tyle wygrać
nawigatorka 22:17, 23 lut 2017

martaibartek napisał(a)
Gąsior cudo! Fajny kolor.
Ja też mam bzika na ich punkcie. Mam w domu kilka butel i gąsiorów. W tym roku trafiłam na pokaźny zbiór, pod śmietnikiem
ja chyba tez je polubię ale musiałas miec radoche swoja drogą to niezwykłe, że to co dla jednych jest smieciem dla drugich jest tak cenne
nawigatorka 22:22, 23 lut 2017

jankosia napisał(a)

No żeś przecie wyraźnie napisała że nic no to ja ci wierzę
Żeby nie być w tyle to resztę jabłonkowych też wstawię do domu co byś potem nie mówiła że ściągam Generalnie w słoiczkach mam teraz wszystko bo tak jesienią z braku laku się zaczęło i nawet ułamane gałązki cisa dostały swoją buteleczkę. Wszystko w oknie będzie wisieć tylko sznurków jeszcze nie wybrałam...

Hygge? W teorii piękne słowo i piękna idea ale w rzeczywistości nasze rodzime lajfstajlerki zrobiły z tego karykaturę. Jeszcze jeden biały kocyk z warkoczy, ciepłe skarpetki i kawę w metalowym kubku zobaczę to mnie zemdli Kubek oczywiście nie metalowy a "tak to jest z ceramiki" if you know what i mean

Ale dobrze wrócić pozrzędzić A na co postanowiłaś wymienić molinie?
I muszę napisać to publicznie: Nawigatorka raz jeden zgodziła się ze mnąw pewnej kwedtii Tyle wygrać

"nic" starałam sie szybko nadrobic przez dwa dni
okno brzmi ciekawie tylko kiedy pokażesz?
zgodziałm się z Toba raz i ciesz sie tym nie wiem czy jeszcze będzie okazja
a wiesz, ze mam i ja metalowy kubek ale kawy w nim nie wypijesz bo parzy...trzeba poczekać na drinki ale może komuś hygge sie przyda - może ktoś zastanowi się, ze czasem świeczka, kocyk i dobre towarzysto dają radośc. tylko tyle.

PS. milinie na trzcinnika KF
jankosia 22:27, 23 lut 2017

Molinie na KF. No popatrz
jankosia 22:32, 23 lut 2017

A, no właśnie. Bo szukam patentu. Nie mam karniszy i rozważam albo rurkę (mam stary rurkowy stolik do rozbiórki) albo czymś innym. Ty kiedyś podawałaś nazwę jakiejś gumy czy taśmy którą nocujesz różne rzeczy do ścian. Przypomnij nazwę. Myślisz że niewielkie szkiełko by dało radę utrzymać? Nie mam kompletnie doświadczenia, u mnie wszystko na kołki rozporowe a potem wiesz jak jest- szpachelka i heja bo trzeba w nowe miejsce przewiesić. Tylko w salonie mam listwę pod obrazy ale tam to już musiałam
Magda70 22:38, 23 lut 2017

nawigatorka napisał(a)
No i rogi zdjęte a w ich miejsce wiosenne klimaty - gniazdo

Ty to szybka jesteś robilaś teraz czy zeszloroczne?? Bo już nie pamiętam i nie jestem na bieżąco u Ciebie niestety

A ostatnio na blogu Szelągowskiej siedze i przeglądam i też się na ten wianek natknęlam i jest fajny i tylko czy mi się chce go robić...wrr..
Magda70 22:40, 23 lut 2017

nawigatorka napisał(a)
jajowody znam.korowodow jajek nie bardzo
Gąsior jest 25 litrów

ooo modna zieleń butelkowa
lindsay80 22:55, 23 lut 2017

kurcze Asia, u Ciebie takie niepozorne rzeczy nabierają super looku, jak będę u rodziców to aż muszę zajrzeć na strych, bo też tam stoją dwa gąsiory, tylko białe.

Wianek świetny, w zeszłym roku kupowałam na giełdzie 2 opakowania takich jajeczek, każde po 12 szt i tanie nie były, a Ty tu pewnie ze 100 szt zużyłaś!
amelia_b 22:58, 23 lut 2017

nawigatorka napisał(a)
co ja mam w genach to aż strach myśleć na geny raczej bym tego nie zwalala
Hygge to ja praktykował jak nawet tej nazwy nie znałam koce,kominek i świeczki to ja lubię od zawsze.no może poza skarpetkami
czytałam gdzieś artykuł że to po naszemu błogostan, dla mnie stan nie osiągalny moje geny też są urocze, aż strach się bać co jeszcze wymyślę. Ostatnio przygarnełam pewne stare biurko, wyprodukowane w Rumuni, kosztowało 2.800 cena przed denominacją, machoniowe, fornier na wysoki połysk. Cieszyłam się strasznie jak prezes pozwolił mi je zabrać, zorganizowałam transport i co i dupa bo w domu nie przeszło jakości kontroli. Zostało powyzywane od zabytków i wylondowało w garażu. Niestety mój mąż kochany nie dostrzegł w nim potencjału. I jeszcze długo mogła bym snuć wywody, ale dam już sobie spokój
jankosia 23:03, 23 lut 2017

O rany! Posnuj jeszcze chwilę Amelia bo ja już oczami wyobraźni politurkę moją ukochaną zobaczyłam. Mieszkam w zagłębiu takich ekstra rzeczy jakby co