Witam Wszystkich ponownie
Jak juz pisałem wyzej przetestuje mozliwe sytuacje co do mojego trawnika i pokaze wam efekty...

i oto one --- wyzej w poprzednich postach macie moj trawnik przed... i po tym co zrobilem ...czyli tak jak wyglada teraz...
a mianowicie tak jak pisał gemciu83 abym go podlewał

otoz podlewalem przez jakis tydzien 3 razy dziennie --- szczerze 3 razy dziennie i to lałem mase wody poto aby zobaczyc czy cos to pomoze i ... oprocz tego ze po tym czasie urosla ta zdrowa trawa ta mizerna zółta byla taka jak byla .. wiec po tym czasie postawnowilem a co mi tam nawiesc go SUBSTRALEM do trawnikow 100 dni ...jakos dziwnym sposobem podunela mi go zona... i efekty macie nizej

teraz mam przed domem boisko sportowe z trawa jak ta lala...

rozkrzewila sie w ciagu tygodnia do tego stopnia ze zakryla calosc przeswitu tak ze ziemi nie widac wcale..jest gęsta jak widac na fotce z wyrazistym jasnozielonym kolorem...co prawda jest troche listnych ale w tym roku jedynie wyrywam je recznie a na drugi rok podleje czyms aby je zgladzic...takze droga dedukcji i z Wasza pomoca osiagnolem cel ktory chcialem... powiem WAM jedynie tyle .. przy zakladaniu trawnika niema sie cos spieszyc zeby zaraz byl wielki i piekny...niewiem jak mi sie to udalo bo w przeciagu tak krotkiego czasu tak wszystko zaroslo- u niektorych trzeba czekac na drugi rok aby byl piekny i gesty --u mnie chyba nie ...

takze siejcie i patrzcie co sie dzieje bo pomimo ze kazdy stara sie tu DOBRZE pomagac wiemy ze niema do konca złotego srodka na to wszystko i tak musicie sami dojsc do tego co jest nie tak ...

jak w razie cos popsuje przy nim napisze cos tu choc widze ze pewnie i tak mnie przeklinacie za tak obszerne posty noc oz taki juz jestem

gadatliwy

POZDRAWIAM