Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

malgorzata_s... 18:25, 31 sie 2014

Widoczki obejrzałam cudneBuziaczki
danuta_ 19:10, 31 sie 2014

Agnieszko, jak zawsze cudne widoczki pokazujesz
an_tre 23:38, 31 sie 2014

AgnieszkaW napisał(a)
w zachodzącym słońcu -

pięknie
pozdrówka
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Donia72 11:03, 01 wrz 2014

Agnieszko, byłam u Ciebie, podziwiam cały czas Twój piękny ogród
Trawka na ostatniej fotce cudna
Pszczelarnia 12:52, 01 wrz 2014

AgnieszkaW napisał(a)
jeszcze lato - cd

U Ciebie nawet rojniki wiedzą, jak mają wyglądać w tak pięknym ogrodzie i starają się kolorystycznie jak mogą.
Hogata 09:44, 02 wrz 2014

AgnieszkaW napisał(a)

[b]Agatko
, te drzewka to śliwy wiśniowe Nigra. Placyk jest zrobiony bez żadnej wylewki. Na dno została połozona mata szkółkarska, na nią wysypana gruba warstwa kamienia (ok. 25 - 30 cm), pod spodem większy, u góry drobny kamień - ubite mocno. Płyty były dokladane później, mój M układał je na 10 cm warstwie piasku (piasek jest tylko pod tymi białymi płytami), którą poziomował. Troszkę chwasty przerastają przez ten piasek pomiędzy płytami, ale pojedyncze, więc daję radę.

Zdjęcie i opis sobie zapisałam. Dzięki
Teraz myślę jak to wykorzystać u mnie Och... kawałek Jurajskiego mieć u siebie.....
Mala_Mi 13:19, 02 wrz 2014

Sesja kocia mnie rozbawiła
Uciekam bo będę stać w korkach.. ale jak nie zajrzeć ????

Twoje lawendy na wapieniu rosną cudownie.... Mus moim podsypać jakiego dolomitu
bdan 13:31, 02 wrz 2014

Agnieszko zagglądam do Ciebie po powrocie z urlopu, piękne zdjecia jak zwykle.
Jakbyś miała więcej ujęć Twojego miejsca wypoczynkowego z Nigrą to wrzuć proszę.
Mam zamiar się inspirować, albo nawet zgapiać jak pozwolisz i wprowadzić taki zakątek w moim lasku, tyle że zamiast Nigry chciałabym brzozy wielopienne, no i kombinuje co dalej na rabacie wkoło palacyku
Milka 17:55, 02 wrz 2014

Jak dla mnie nadal u ciebie lato oby słońce, bo u nas leje, ale ponoć idzie zmiana kupiłam tę porovskią, no beznadziejne badylki, ale liczę, ze jak posadzę kiedys się rozrosną, czy szybko rosną? może zetnę i ukorzenię, naprawdę mizeroty; no i trawki nowe mam, zupełnie u nas na O. nie spotkałam się, ciekawa jestem, co z nich będzie, bo też młodziaki
AgnieszkaW 10:45, 03 wrz 2014

Ulu, Gosiu, Danusiu, Aniu, Doniu, Ewo, cieszą mnie Wasze odwiedziny

Agatko, życzę powodzenia, na pewno coś wykombinujesz

Aniu- Mi, jak miło, że wpadłaś

Danka, już tyle fotek tego miejsca dawałam, że chyba się wszystkim znudziło, ale coś tam wrzucę dla ciebie:

Irenko, jak słonko zaświeci, to lato, a jak pochmurno, to jesień za progiem. W tym tygodniu trzeci dzień pochmurny, ale wykorzystuję takie dni na drobne korekty z przesadzaniem roślinek. Perowską już w przyszłym roku będzie widać Ciekawa jestem tej twojej nowej trawki, pokażesz?

Pozdrowienia dla Was zostawiam