dobrze, że mam duży ogród i trochę przeróżnych roślin,
bo ciągle coś się dzieje, coś zakwita... coś przekwita,
coś choruje i wypada z obiegu ...
wtedy żal jest troszkę mniejszy, bo można się czymś pocieszyć
zakwitła mi języczka
nadal rośnie pod brzozą ...chociaż Mała mi radziła,
by ją przesadzić do słońca,
nie mam koncepcji gdzie...i nadal jest tu gdzie była
Pięknie Asiu dziękuję. Rózyczka piękna, rabatowa. Naprawdę warta pokusy Pytam się o sposób sadzenia, bo ja chciałam zrobić różankę, ładnie wygląda New Dawn połączona z różową jeżówką, ale w nogach jest pusto. Musze podsadzić chyba kulkami bukszpanowymi.
Trawki chętnie przyjmę, jak będziesz pamiętała, wiem, że to małe samosiejki, a za przesyłkę chętnie pokryję koszty.
Pozdrawiam serdecznie
w przerwie pomiędzy robieniem ciasta drożdżowego z jagodami i przesadzania w ogrodzie wrzucam fotki
tu juz widzę, ze źle posadzilam - musze zebrinusy na tyl przesadzic i przed nimi limki
ta rabata bedzie poszerzana w weekend - limki weszly mi na Hakenhole ;/
no i zamowilam podpory metalowe pod hortki - ciekawe jak sie sprawdza
tu moj wrzywnik a z przodu z rudebekia do wazonow
no i moj powakacyjny dramat maz po zakupie nowej pily poszalal przy wycince i przycinaniu drzew - wycial wszystkie gałęzie swierkom, bede kombinowac jak to naprawic - poki co bluszcz puscilam na drzewa ale marnie to widze ;/
A może jeszcze coś takiego Geometryczne rabaty z możliwością różnych obsadzeń Wysokie szczepione drzewa liściaste przy wjeździe dające prywatność Do chodnika wokół domu nie przylega żadna rabata dzięki czemu można łatwo korzystać z ogrodu