Też taki dostałam ale nie od Gosi... mało tego nie pamiętam od kogo A głupio sie pytać ..
Podziwam nocne fotki..o mi nie wychodzą...ale ja nie mam artystycznej duszy.
Zazdraszczam krajobrazów..i bliskości na narty
Nie wyrabiam na forum wiec tylko taka krótka rewizyta.
Aga,ja też się zakochałamSzopena nie uchwyciłam ...Natomiast dźwięki pawi w Łazienkach słychać było zewsząd
Zachwycona jestem również Wilanowem...pałac,ogrody - przepiękne....a pływając łódką po jeziorku Wilanowskim człowiek przenosi się w błogi stan.
Parę fotek ..pozdrawiam
Ja bym tutaj smętną jednak "siniznę" lawendy zamieniała na tę żurawkę co pochwaliłaś, że ma kolorek konweniujący Mnie ten kolor podpowiedzi w paincie nie wyszedł, ale "fiesz" o co chodzi Dawaj tutaj burgund, jeżówki z tyłu, srebro Frosted - będzie super ożywione.
Moja ukochana Fresia, zdążyłam ją jeszcze sfotografowac, bo niestety aparat musiał pójść do naprawy, niewiadomo jaki będzie efekt,bo uszkodzenie jest powazne
pod oknem kuchennym powstała rabatka z roślin wysadzonych z donic czyli trzy małe kulki buksików z bluszczem, który rośnie jak szalony chyba go powycinam, bo buksiki prawie schowane, evergold i nowy nabytek tuja na pniu i ML (podzieliłam jedną sztukę na cztery, to chyba dobry czas?)