Znowu wczorajszy silny wiatr i nocny deszcz zwichrzył rośliny,szczególnie róże ,oj tego nie lubię .Ale cóż ,trzeba robić zapasy na zimę i pstrykać !
Pierwszym kwiatem zakwitły
Chopin
Doniu, pachnie ślicznie i wygląda przepięknie. W przyszłym roku obsadzę nią prawie pół rabaty. Podczas wiosennego przycinania, wszystkie gałązki wsadziłam w ziemie i znaczna część się przyjęła - w ogrodowym przedszkolu naliczyłam ostatnio kilkanaście sztuk. Daję im jeszcze czas, by się dobrze ukorzeniły, a w przyszłym roku przesadzam Już się cieszę.
To jeszcze jedno zdjęcie z lawendą w roli głównej
Beata masz racje czas wybrać się wreszcie i coś zmienić w rabatkach
szwedka sztywna jak złoto . nie ma z nią problemu .za to obok niej Rosenfee i ta całkiem na ziemi leży a taka jest piękna . jeszcze w tym roku na wiosnę podmarzła i jakaś maluśka jest ....choć kwiaty piękne
Witam Was serdecznie! Od dłuższego czasu obserwuję Wasze ogrody i jestem pod ogromnym wrażeniem waszej pracy i zaangażowania Ja również chciałabym pokazać Wam mój ogród. Działka ma ponad 2000m więc jest co gospodarować Zapraszam
Wczesna wiosna 2014
To przy brzegu to róże-przeniesione do "różanego zakątka" w marcu
no ja poproszę o szczegóły dlaczego masz taki ladny mak
ja wsadziłam na wiosnę bordowy, nic - reklamacja, dostałam biały - od razu zareklamowałam, korzeń w beznadziejnym stanie
ja też chcę taki ładny mak, buuuuuu