Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 20:00, 03 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

Nooooo to, to muszę zacytować!! Nieźle się dzieje w Twoim ogrodzie! Jak żeś Ty je wypatrzyła ???

Noo ale ,że co ??.. Że niby oczka zamknąć miałam ??...w takim ogrodzie jak moj to się ffszytsko łatwo zauważy .. Szedł se eMuś na obchód ( wiesz, to taka dłuuuga przechadzka i ryczy..bierz aparat i leć szybko .. A ze chłopa słuchać trza ( noo dobra , bez jakowegoś przesadyzmu ), to ja komórkę w dłoń i lecem ... Dlatego macie to sliczne ujęcie
Juzia 20:11, 03 wrz 2014

gierczusia napisał(a)

Nie jest śmieszneeeeeee ??... Serio ?? tego widoku mi współczujesz czy małych opuchlaczków ??

Piękny nowy awatarek .. Naprawdę ... Bosski fajnie Cię widzieć

no jasne, że opuchlaków!!!!

A Ty mnie wcześniej nie widziałaś????
stychaz 20:25, 03 wrz 2014

gierczusia napisał(a)

.. Jedna połowa swiata myśli ,że to prezent z miłości a druga ,że przeprosinowy... Ale fajnie .. Dobrzez ,że trzeżwa jestem no gdyby było inaczej , to może bym poszła się zapytać , która część ma rację

Piękne te zawieszki do kluczy .. Wiesz ,że ja unikam pinta jak ognia , bo mam wrażenie ,że jakbym tam pobuszowała , to bym chyba sie musiała z roboty zwolnić , bo jest tam tyle świetnych i inspirujacych rzeczy .. Dzięki za życzonka .. Początek roku jest jak zwykle męczący

Buziole

Oj coś wierzę, że do pinta się przekonasz
Dla mnie od pewnego czasu początek września jest trudny - zebranie w przedszkolu, "niespodziewane" wydatki konieczne o uiszczenia jeszcze przed wypłatą - ubezpieczenie, komitety, elementarze....itp. I znowu mam wrażenie, że moje dzieci ze wszystkiego wyrosły przez wakacje

Ale w połowie m-ca wszystko się stabilizuje i nawet korki w mieście robią się odrobinę mniejsze
Oby do piątku
gierczusia 20:31, 03 wrz 2014

Juzia_G napisał(a)

no jasne, że opuchlaków!!!!

A Ty mnie wcześniej nie widziałaś????

Hmmm..opuchlaków ... Mówisz

No właśnie nie wiem tak do końca .. Mnie ten awatarek wydawał się znajomy .. Czy on był już kiedyś w użyciu ??.. Sorry, ale niektórzy w takim tempie zmieniają te awatarki ,że ja normalnie nie ogarniam
Enya73 20:34, 03 wrz 2014

gierczusia napisał(a)
A teraz odrobina perwersji uchwycona w mikro ogrodzie kto wstydliwy niech zakrywa oczka bo siem zgorszyć można

Aaa i mam nadzieję, że nikt już nie powie , że nie wie jak wygląda opuchlak ..Noo dobra , może nie wie jak wygląda jeden pojedynczy ale juz wie jak wygląda 5 na raz
Nie muszę chyba dodawać ze to był ich ostatni raz w życiu

Elu, nikt mnie n i e potrafi rozbawić tak jak Ty Jesteś niesamowita, na Twoich lekcjach na pewno nie jest nudno

Buziaki dla Was
gierczusia 20:36, 03 wrz 2014

stychaz napisał(a)

Oj coś wierzę, że do pinta się przekonasz
Dla mnie od pewnego czasu początek września jest trudny - zebranie w przedszkolu, "niespodziewane" wydatki konieczne o uiszczenia jeszcze przed wypłatą - ubezpieczenie, komitety, elementarze....itp. I znowu mam wrażenie, że moje dzieci ze wszystkiego wyrosły przez wakacje

Ale w połowie m-ca wszystko się stabilizuje i nawet korki w mieście robią się odrobinę mniejsze
Oby do piątku

Ja tam bym się chętnie do pinta przekonała , tylko mam obawy ,że doba stanie się wtedy dla mnie zbyt krótka

Ja nie wiem zupełnie czemu te dzieciaki tak rosną ..., moj to już mnie przytula zamiast na odwrót ,a rękawy ma wszytskie znowu 3/4 .. Może by tak jąkała ja rybaczki ??

Mówisz, że w połowie miesiąca sie wszytsko unormuje ??... Mammmm nadzieje

Buziole .. Podobno ubezpieczenie jest już nieobowiązkowe .. A komitet jest juz nieobowiązkowy od dawna

Ściskam
Juzia 20:37, 03 wrz 2014

gierczusia napisał(a)

Hmmm..opuchlaków ... Mówisz

No właśnie nie wiem tak do końca .. Mnie ten awatarek wydawał się znajomy .. Czy on był już kiedyś w użyciu ??.. Sorry, ale niektórzy w takim tempie zmieniają te awatarki ,że ja normalnie nie ogarniam

Tak! Opuchlaków!

To był mój pierwszy avatar
gierczusia 20:38, 03 wrz 2014

Enya73 napisał(a)

Elu, nikt mnie n i e potrafi rozbawić tak jak Ty Jesteś niesamowita, na Twoich lekcjach na pewno nie jest nudno

Buziaki dla Was

Dzieki za komplimenta .... Cieszę sie ,że się podoba

Noo na lekcjach nudno chyba nie jest , ale to już byś musiała z zainteresowanymi pogadać

My Was też goraco pozdrawiamy
gierczusia 20:39, 03 wrz 2014

Juzia_G napisał(a)

To był mój pierwszy avatar

Uhuuummmm .. To widać jeszcze takiej caaałkiem sklerozy ni mom
Juzia 20:44, 03 wrz 2014

gierczusia napisał(a)

Uhuuummmm .. To widać jeszcze takiej caaałkiem sklerozy ni mom

Bo Ty masz może tylko skoncentrowaną sklerozę...na kluczyki