A wracając z syniem ze spaceru dziabnęłam z ogródka przed blokiem taką hortkę i zrobiłam sadzonki. Jedną z "piętką", a druga z zielonego patyczka. Sądzicie, że z takiego zielonego też się ukorzeni?
Anetko, wczoraj doszłam do takiego samego wniosku patrząc na moje RH. Mierzwi mnie ta pustka między nimi. Postanowiłam dorzucić do nich Morning Light i kombinuję co jeszcze przed nimi kwitnącego. Jesteś mistrzynią dopieszczaniu rabat kolorami, więc czekam na Twój pomysł.
Dostałam dziś dwie hortki na kiju, o wysokosci 2 metry... jedna jak wanilka a druga jak limka Były w szkółce w Rzeszowie. Są mega wysokie... szczepienie na jakieś 1,3m
Jeszcze zdjęcia zapomniałem więc wstawiam- trawa ma ponad 1000m2 a te koła na przedostatnim zdjęciu są tylko tam- ciekawe jest że na drugiej części ogrodu-350 m2 trawa jest idealna- grzybków praktycznie nie było- może kilka łącznie wyszło- ale tam ph było od samego początku równe6
Przypadkiem wracając do domu przejeżdżaliśmy dziś z Emusiem koło szkółki. Planów zakupowych nie mieliśmy żadnych, bo kasa poszła na inne historie, no ale tylko zerknąć chociaż . I pierwszy raz w życiu w szkółce to ja stopowałam męża, a nie odwrotnie . Wyskubał z portfela jakieś pieniążki i kupił tę żurawkę i takie mega rojniki . Do czego to doszło, żebym to ja Jego stopować musiała... Dla mnie bomba . Uwielbiam takie "żarówy" na rabacie
Ja mam pytanie do Ciebie na temat tych róż czy TY je przycinasz ?
Czy one tak rosną sobie ? Jak długo je masz, jesteś z nich zadowolona, one mają jakieś wymagania
Witajcie!
tak szybciorem rzucam fotkę i czekam na propozycję czym obsadzić Powiem tylko,że do dyspozycji mam bukszpan w donicach 6 sztuk berberysy żółte czerwone karłowe mam też tawułę japońską miniaturę..wrzucam zdjęcia