Karolino, albo jedno, albo drugie, teraz ją poobserwuję. Jesienią też przypalone płatki miała? Nie pamiętam. Zeta miło Cię gościć. Masz śliczny ogród. Podglądałam u Ciebie stipy z rozplenicami
Na jednej rabatce
Nie zgadniecie gdzie mi wlazł... do donicy. Myślałam, że kot buszował ale kora była na miejscu, zaczęłam kopać i znalazłam norę Co mu przyszło do głowy... pod tarasem futrzak mi buszuje i jeszcze do donicy zagląda.
Mamy te same cechy siostra, łapiemy w locie jak drapieżnice....to co nam potrzeba, ale napracować się trzeba...jutro będę tę pięknotkę sadzić... Kasia mi ją kupiła, gdyby swojej nie pokazała, to bym jej nie miała
U mnie pasują , rośliny okrywowe, ale się ich bojam.. tułacz mi się rozpezł
Łukasz widzisz, sama to zauważyłam, pąki są jakieś pozwijane, karłowe i zniekształcone i nawet kwiaty nie rozwijają się w pełni całkowicie i mają niedobarwienia, zdjęcia robię tylko z daleka i z tych kwiatów nie ma szaleństwa....lato za zimne, może już w końcu zrobi się ciapło, żeby nasze gwiazdy rozkwieciły się na dobre
Aniu co za widoki !!!! Ty na pewno sie tam budujesz ????? lilie piękne ,ale mnie ciągle podobaja sie Twoje dzbany , tez poluje na podobne na razie z marnym skutkiem ale .... moze cos fajnego mi sie trafi
Kondziu nie ruszam ich, bo nie wyglądają zdrowo, nie wiem czy w ogóle się przyjmą, zostawiam je, stożki bukszpanowe mi nie przeszkadzają, może w lipcu uda nam się spotkać, na żywo, ocenisz