Toszku rozumiem że cis to Fastigiata? on wąski i smukły z tego co mówisz? bo ekran za kulkami trzmielinowymi na patyku pragnę zrobić. Szybko one rosną? ile razy w roku ciachasz?Mi tak z 2m wysokości by się przydało no na za 2 tygodnie, tylko chudziutkie musi być.
Fajne przyrosty mają te cisy, jasne, ale nie super jasne
Patrząc na budowę krzaka to moje dość podobne są, takie sztywne i dobrze zdrewniałe gałązki, nie to co anabelle, które się pokładają i łamią. Ze zdjęcia Twojego kwiatu nie widzę, ale i tak znawca ze mnie żaden. Zobaczymy jak się wybarwią.
A jeżówki w trawkach taaaaak... ja mam swoje obok morning light zebrinusy moje są bardzo marne, ledwo z 50cm mają, ale z tego co czytałam u kogoś to 2gi rok powinien być lepszy
ten teges, a Twoje bukszpany chyba coś chorują... pryskałaś czymś?
po powrocie największe wrażenie zrobiła na mnie jedna z moich Anabell
ma chyba z 1,5 m szerokości i tyleż samo wysokości
w minionych tygodniach były w Wilczej upały, burze, wiatry i sporo przeciwności,,, a ona taka piękna
kwiaty ogromniasteeeeeee, z wiekiem coraz mniej się pokładają
"świeciła" dziś wieczorem taką oto bielą:
Proste odkurzanie ogrodu z chwastów nie mogło być bez przeszkód i przygód. Jak zobaczyłam że po wyrwaniu kilku suchych naparstnic wózek był pełny stwierdziłam że się zachodzę hihihihi odpaliłam ciągnik i podjechałam z przyczepą ta wystarczyła
widok z wczoraj, jeszcze dzisiaj doładowałam resztę !!
A jak wyrywałam chabusie to całkiem przypadkowo odkryłam że osy mają gniazdo przy brzozach nad wodą oczywiście mnie pogryzły !!! Osy mi nie straszne i zrobiłam nowe miejsce na coś ? Jest tam bardzo sucho i nie bardzo rośliny tam rosną . Jak macie propozycje roślin na takie miejsce to piszcie