Robaczku no ja Ci bardzo dziękuję za pochlebstwa odnośnie wianka ale on od taki sobie .... jadę za chwilę na poszukiwanie takiego jakiego chciałabym mieć ..... nie wiem czy poszukiwania uwieńczę sukcesem
przepiękny ten jasny wianekgirlanda super wygląda nad drzwiami
pierniczki z witrażykami extra , robiłam takie w zeszłym roku na choinkę i fajny tworzyły efekt połączony ze światełkami pozdrawiam
A ja mam w planie jeszcze jeden wianek - z braku miejsca na ekspozycję pozostaje tylko stół ogrodowy.
I tak sobie myślę nad jego wyglądem (biel) i nad bombkami z Almi.
O matko, nie było mnie dwa dni na forum a tu takie zmiany, Ania to nie Ania tylko Mała Mi a do tego wianki wije, dekoracje świąteczne popełnia ... i to jakie sliczne...co to sie porobiło ..
A swoją drogą pieknie ci sie udał i wianek i dzwoneczki i avatar nowy, bardzo do ciebie pasuje !
To mówisz, że na Sylwestra można popełnić inny wianek..
Jak znajdę czas to popełnię... ale tym razem zmałpuję twój Bo mi się podoba .. A pomysł z buteleczką jeszcze bardziej
a taki wianek udało mi się dzisiaj zrobić.
jak pisałam wcześniej, spotkałąm się z koleżanką, jak na wielkanoc, aby wspólnie coś zobić To się staje już tradycją
Aniu, bardzo ładny wianek masz na drzwiach
stwierdzam że ostrokrzew najfajniej wygląda w wiankach i w przyszłym roku się za nim rozglądnę
i w połączeniu z czerwienią mu do twarzy
Danusiu nie każdy ma możliwość pojechania na giełdę kwiatową, bo w jego okolicy nie ma różnego rozaju wianki, dodatki są w tej chwili dostępne w różnych kwiaciarniach, w marketach. Myslę że nie ma problemu z materiałem w tej chwili
ja wianek na swoich drzwiach wieszam od dobrych 10 lat i nigdy nie miałam problemu...
...na jej szczęście ona większe zdolności plastyczne niż mama... ...powoli przerzucam się biel ze srebrem....ale bardzo powoli bo te ozdoby do najtańszych nie należą...dlatego choinka moich marzeń dopiero za rok.....
Jesteś mistrzynią wiankowania i zupełnie nie wiem, który wianek jest moim faworytem. Wszystkie są piękne i takie ...dokończone - nie wiem jak to napisać inaczej w nich nic nie można dodać ani ująć masz niesamowity talent !!! szczęka opada
macham