Przepraszam że dopiero teraz odpisuję ale dała dyla uciekłam do na Polesie .Tak moje pomidorki to jak zaczęły rosnąć dałam 1 raz azofoski 1 łtyzeczka na 10 l Potem jak zaczęły kwitnąć może ze 2 razy polałam Magiczną Siłą do kwitnacych i miałam takie pomidorki .Obrywam dolne liście i to co wyrasta między łodyżkami i to wszystko
Można spróbować to rozrysować w gardenpuzzle, tylko z moim rysowaniem..., Toszka mówisz, że z Ciebie kiepski rysownik, oj nie chciałabyś moich mazajów zobaczyć . Dlatego te moje rabaty takie nieforemne, bo ja prostej linii zrobić nie potrafię, albo tylko prostą - bo od linijki lub od sznurka
Wklejam jeszcze zdjęcia tego miejsca.
Nie lubię ich ciąć do wazonów ale dla koleżanki na imieniny zrobiłam wyjątek
Mozart zdominował resztę na kratce są jeszcz Nev Dawn,White Nev Dawn,Vainchenblau,Eden Rose,i niższe białe .Ale to Mozart gra 1 skrzypce w tym zespole
Helena Semiplena poszybowała w górę po gałęziach śliwki.Tak jak chciałam
Nev Dawn przeszedł na drugą stronę kratki
z lewej...moje luki w pamięci ale sobie przypomnę
Rano o tym myślałam i doszłam do wniosku, że w naturalny sposób poprowadzić prostą, co naturalnie będzie korelować z kwadratowym placykiem i dalszą częścią prostych rabat.
Myślę i myślę, jak to koło wyrysować. Od strony ogrodzenia linię trawnika wykończy linia rabaty, ale jak zamknąć koło od strony pergoli?
Porobię jeszcze Parę zdjęć.