Gratuluję Sebek promocji do drugiej klasy To teraz masz luzik, będziesz robił cały dniami, co będziesz chciał i na co będziesz miał ochotę. A o ogrodzie na pewno nie zapomnisz, a i odpoczywaj trochę
Sebek, gratuluję promocji. A już trochę się martwiłam że tyle czasu poświęcasz na forum i że już nie starczy czasu na naukę. Oj, ty zdolniacha jesteś.
Twoje 200 m kw. trawnika to tyle co mój cały ogródek za garażem
Sebek myślisz? z prawej te kule co widać są z cisą z krzaka je formuję a w środku jest stożek cisowy z lewej klona jest trochę więcej miejsca niż widać na zdjęciu bo troszkę poszerzyłam wycięłam pas trawy, acha i pod cisami podsadziłam żurawkami żółtymi
Sebek, właśnie oglądam sobie transmisję on live z gniazda bocianów w Przygodzicach. Tam właśnie zbliża się burza, a te bocianiątka, jest ich 5 młodych przytulone do siebie.http://www.bociany.ittv.pl/aplet/index.php.
Hehe...tylko nie różowy! Różowe to mają być róże )
Wybrałabym któryś z pastelowych odcieni. Bardzo jasny, ale nie biały.
Zbyszku bardzo mi miło
Pytałam męża. Żwirek ma 20 cm grubości. Jest to tymczasowe i dość estetyczne rozwiązanie przy malutkich krzaczkach. U nas sprawdza się głównie na płaskich tarasach. Niestety różanka jest na terenie pochyłym i żwirek często osypuje się, więc ciągle go poprawiam. Docelowo chciałabym dosadzić więcej białych róż miniaturowych, okrywowych oraz bukszpanów i może bylin podkreślających urodę róż. Kiedy krzaczki się rozrosną pewnie zamienię kamienie na korę odkwaszoną. Różanka ma być otoczona żywopłotem, więc będzie bardziej zacisznie. Może i znajdzie się miejsce na ławeczkę No to się rozkręciłam
Hmmm - męska solidarność i mózg podpowiada mi że lepszy będzie żwir bo jak dla mnie piasek wypłucze i w glebę wsiąknie. Po za tym do butów się sypie. Jestem za żwirem - takim drobnym