Marzenko chciałabym zrobić tutaj tło a niemam za dużo miejsca..dziekuje kochana za podpowiedzi już siedze i szukam jak wygladaja i jeszcze jedno te miejsce jest ciagle w słoncu
A tutaj chciałam osiągnąć efekt tonowania koloru żurawek w takiej fali, jeszcze mus popracować nad efektem:
A to żurawka krwista? 'Paris'? Świetna pod miskanta ML. Kiedyś wydawało mi się takie zestawienie dziwnym (ze względu na różnicę wysokości).
Poradźcie proszę, co jest moim rozchodnikom? Tak wyglądały wszystkie jeszcze kilka dni temu.
Teraz kilka roślin ma jakieś dziwne liści- całe powywijane. Opryskałam je na grzybowe (widać białe na liściach- to oprysk), bo sporo deszczu było, ale nie wiem czy słusznie. Szkodników nie zauważyłam.
A teraz pokażę rabate Kuby..... Nie wiem czy juz ja wstawiałam wcześniej ale rozbudowuje sie ona w tempie strasznym Kuba zrobił sie gorszy jak ja jeżeli chodzi o zakupy. Teraz już za każdym razem wychodzi z ogrodniczego z jakimś "skarbem" o dziwo sam pieli i podlewa
Pojawiły sie też ozdoby Sówki są prezentem od Cioci Danusi - prosto z Anglii (musimy lepsze patyczki wsadzić bo aż wstyd)