uwielbiam takie wijące alejki z niewiadomą na końcu masz naprawdę cudnie , gliniaczki śliczne
pamiętasz może nazwę tych żółtych słoneczek bo mam je co roku ale nazwa mi zawsze ucieknie
Przeuroczy komplecik od Kogoś równie przeuroczego
Moja trawiasto-berberysoso-hortensjowa rabatka. Już dość fajnie rozrosła się od zeszłego roku. Jeszcze tę śliwkę na jakąś fajną brzózkę wymienię, dodam jeszcze jakąś Limkę pewnie i jakieś trawki .
a ja życzę wszystkim miłego dnia, pewnie pracowitego pomimo rozpoczętych właśnie wakacji
ja też zaraz ruszam do ogrodu, bo łopata, a zwłaszcza sekatory i nożyce czekają ! moje bukszpany, jaśmin i cisy czeka mały lifting
póki co kilka porannych (jeszcze cieplutkich) fotek....
Kasiu zachwyciły mnie Twoje lilijki-no ślicznota
Dalej jesteś moim niedoścignionym ideałem-nadal nie zrobiłam ani jednego słoika dżemu
Pozdrawiam serdecznie
Aniu z kawusią w ręku na dobry początek dnia pospacerowałam sobie po Twoim ogrodzie,to naprawdę była uczta dla oka.
Powiedz mi coś o tej hortensji-przedewszystkim czy kwitnie na tegorocznych czy zeszłorocznych pędach.
Pozdrawiam baaardzo serdecznie
Iwonko nie uważam że to burza powiem tylko że w swojej karierze matki spotkałam się z różnymi nauczycielami i są tacy pasjonaci którym z ogromną radością kupuje się prezent (nie ważne jaki) i tacy którym 'nic się należy'...
piękne kwiaty otrzymałaś