Perspektywy pierwsza klasa. Kiedy patrzę na zdjęcia Twojego ogrodu, dopiero widzę ogrom pracy, jaką wykonałaś i jaka mnie czeka Nasadzenia roślin tak, żeby tworzyły kolejne piętra i nic na siebie nie wchodziło, wydają się na razie czarną magią, ale to dzięki nim ogród zyskuje oddech Dziękuję, że mogłam się przespacerować po Twoim ogrodzie
Aniołki bieszczadzkie z góry.. diabełek tutejszy był już pokazany.. ledwo po Danusię pojechałam, a już mój M po dachu latał i dziewczyny podglądał Ale nawet się mu nie dziwie ... jest na czym oko zwiesić
Takie spotkanie to zadanie logistyczne.... gdzieś trzeba zaparkować auta.. dziękuję sąsiadom za zgodę na parkowanie A i duży własny parking to dobra sprawa Niby kilka rabatek by tu mogło powstać...
I cześć aut.... reszty nie widać.. zasłaniają drzewa..
Miałam pracowity wieczór, wszystkie buksy przycięte jest już ładnie, fotki kiepskie bo się nie przykładałam, bardziej interesował mnie widok na niebie , Mi 2 sobie latał nad moim Edenem, a później Mi 8 tylko aparat się rozładował i nici z fotki, z ręki wyszło tak sobie.
Danusiu proszę powiedz mi jak z doświadczenia Twojego trzymają się laurowiśnie na pniu.. jak w zimie i czy należy je okrywać? Ja mam miejsce trochę na przeciągu i nie wiem czy będzie się nadawać .Musi być osłonięte od przeciągu?
Chyba to nie ta Twoje łodyżki bordowe całe, moja przy kwiatku ma blade...widać zabarwienie bordowawe, ale blade bardzo.
Tu ją masz, z tyłu vanilka z bardzo bordowymi pędami
Kasiu piękne zdjęcia ,wyglądacie bardzo ładnie razema Twój odmienny stan dodaje Ci jeszcze więcej uroku Kasiu ogród faktycznie tajemniczy i jak z bajki Buziolki
Tak, w 2009 roku, wiosną, i u mnie w ogrodzie pojawiło się trochę koloru dzięki wielu wiosennym kwiatom.
Jako pierwszy zakwitł oczar - ale jego zdjęcia nie mam. Tuż po nim zakwitły ciemierniki.
krokusy
po nich pojawiły się kolejno różne pierwiosnki
sasanki
po raz pierwszy zakwitły posadzone w ubiegłym roku dwie magnolie. Dopiero teraz okazało się, że choć kwiaty miały mieć zupełnie różne. to w rzeczywistości są bardzo do siebie podobne