Do podziwiania to może i on będzie za ileś tam - na razie jest co jest.
Tylko mam jeden problem - otóż miałem wykorzystać głównie rośliny z tego było. Tyle, ze nie chciałem rogownic - no i astrów. A one niestety zajęły około 80% powierzchni likwidując dużo innych roślin. No i teraz zostałem goły i wesoły jak święty Turecki
No i mam apel
Drodzy zjazdowicze - jeśli macie jakiekolwiek nadwyżki bylin to chętnie takowe przyjmę. Obiecuję dbać
a co oddajesz?
Ale to ja chcę przyjąć
A w czym gustujesz?
W wszystkim co nie będzie aż tak bardzo ekspansywne. Nie będę wybrzydzać
Tylko mam jeden problem - otóż miałem wykorzystać głównie rośliny z tego było. Tyle, ze nie chciałem rogownic - no i astrów. A one niestety zajęły około 80% powierzchni likwidując dużo innych roślin. No i teraz zostałem goły i wesoły jak święty Turecki
No i mam apel
Drodzy zjazdowicze - jeśli macie jakiekolwiek nadwyżki bylin to chętnie takowe przyjmę. Obiecuję dbać
Hortensje masz przepiękne - ciekawe po ile kwiatów mają
Z tą różą to bym się nie obraził jeśli byś skręciła bardziej na wschód - chyba wiesz o co chodzi
Kasia dzięki Ja jakoś nie mogę "dogonić" forum..... Nawet nie wiedziałam, że będziesz. Tyle sie dzieje, że już głupieje, a przecież jeszcze dom, Kubuś no i M.
A ja dziś normalnie nie nadążam.
Inne działy mam oglądnięte, ale ogrody - - plusów coraz więcej
To chociaż księżyca już nie szukaj mało spektakularne to zaćmienie
Już mi się nie chce - ino gwiozdy widać
Księżyco tyż (południowo wschodnia część nieba) ale widziałam już fajniejsze zaćmienie
Szkoda, ze to nie całkowite zaćmienie słońca! Zaćmienia księżyca, rzeczywiście, są mało spektakularne! Może przez lunetę więcej szczegółów by było widać...
Ahhh - takie rzadkie są że nie wiem kiedy ma być następne
Kasia dzięki Ja jakoś nie mogę "dogonić" forum..... Nawet nie wiedziałam, że będziesz. Tyle sie dzieje, że już głupieje, a przecież jeszcze dom, Kubuś no i M.
A ja dziś normalnie nie nadążam.
Inne działy mam oglądnięte, ale ogrody - - plusów coraz więcej
To chociaż księżyca już nie szukaj mało spektakularne to zaćmienie
Już mi się nie chce - ino gwiozdy widać
Księżyco tyż (południowo wschodnia część nieba) ale widziałam już fajniejsze zaćmienie
Szkoda, ze to nie całkowite zaćmienie słońca! Zaćmienia księżyca, rzeczywiście, są mało spektakularne! Może przez lunetę więcej szczegółów by było widać...
No i mam apel
No i mam apel