Niewychowany? Moja Asta po ścieżkach dzialkowych chodzila, a za potrzebą trzeba było ją z działki wyprowadzać !
Sebciu, jeśli masz chęć na nasiona ostróżek, to po zbiorze Ci poślę
Fajny to on jeszcze był do południa. Potem go przegrabiłem i uwidoczniły się skutki burz. Powstała warstwa mulczu który zgrabiłem. Trawnik teraz jest cały brązowy mimo podlania. Ziemia jest zbita i jak dla mnie nieprzepuszczalna za bardzo. Posypałem ją warstwą piasku - dobrze zrobiłem?
Dzięki Sebek Świerki conica na razie wyglądają nieźle. Chociaź gdybym trafiła wcześniej na Ogrodowisko to bym ich tu nie miała ze względu na przędziorki
Rzeczywiście na widok aparatów Danusi i Witka robi się wielki wytrzeszcz, no ale cóż. Fajnie, że się spotkaliście - w kameralnym gronie też na pewno było super.
Na pewno się ugadaliście nieźle - inaczej być nie może
Nikogo nie ma więc wklejam fotki
Floksy jeszcze kwitną
rozkwitła tawuła japońska (jak przekwitnie zrobię z niej kostkę)
Karmniki
I róże są coraz ładniejsze
Kto śmie budzić mnie w środku dnia ??? Sebek niegrab sobie
Pozdrawiam ja latam z trawki do domu i tak w kółko.Byłam już w ogrodniczym ,żeby zrekompensować sobie niepojechanie na targ ogrodniczy ;(
Wstrzymałam się jednak z zakupami ponieważ musiałam skonsultować nazwy roślin z internetowym mózgiem Już dość roślin rozdałam sąsiadkom i posadziłam za płot