Kasiu ja bym sośnie przyrosty skróciła żeby nie szła mocno do góry tylko sie zagęściła, a mahonie przesadziła gdzie indziej, bo tak patrząc na ten zakątek może być ciasnawo.
Pisze, że rocznie przybywa mu 10 cm a po 10 latach ma 75cm-1m i taką szerokość.
Nie wiem, jaki ma kolor jesienią/zimą. Tzn. czy to jest jasna zieleń czy ciemna.
Właściwie to w ogóle nie wiem, jaki ma kolor bo w internecie na każdym zdjęciu inaczej wygląda.
A czy to jest świerk serbski?
Mam wątpliwości, bo jest ciemnozielony. W sumie nigdy jeszcze nie widziałam w naturze dużego
serba.
Piękny widok na piękny ogród. Zazdroszczę Ci pogody, u nas zimnica, pada i wieje na zmianę Ledwie zrobiłam szybki spacer po ogrodzie i szybko schowałam się w domu.
Zazdroszczę Ci umiejętności komponowania rabat. Rano od początku obejrzałam Twój wątek, zapisałam kolejne zdjęcia do inspiracji ogrodowych...pięknie masz.
Pozdrawiam.
Bardzo podoba mi się taka ścieżka kojarzy się z tajemniczym ogrodem. Cały czas kombinuję gdzie mogłabym taką zrobic
A nad kącikiem rh wzdycham... Pięknie Wam wyszedł. I te kolory.
Pokażesz co się z serbkami dzieje?
To azalia, ale nazwy nie pamietam, zaraz poszukam, chyba mam jeszcze na niej kartke ale pada... poczytam, jeszcze jedna mam ladniejsza rozowe kwiaty i ta mi sie najbardziej podoba...
Mam nadzieję, że tak będzie jak mówicie
Baaardzo bym chciała szybciej niż później
Dziś po raz pierwszy zakupiłam rośliny przez Internet. Czytając o doświadczeniach Małgosi z Ciociogrodu, trochę się bałam, ale co tam. Trzeba iść z duchem czasu
Przyszły. Przesyłka pierwsza klasa
Roślinki śliczne, zobaczymy jaki los je u mnie spotka. Do tej pory jakoś nie miałam dobrej ręki do powojników