Uwielbiam takich gości Na szczęście jest ich sporo. Kiedyś miałam pomysł żeby przenieść to poidełko w inne miejsce, ale nie zrobię tego, bo jednak ptaszki już się przyzwyczaiły do tego, że stoi tam gdzie teraz. A poza tym mogę patrzeć na nie prze okno w kuchni A zimą poidełko pełni rolę karmnika i też jest pełne obłożenie
Czereśnia nie rośnie idealnie na środku nowej planowanej rabaty, ale będę musiała to przeżyć.
Odpada też kulkowisko w tym miejscu. Chyba że na miejscu juki? Zamiast jednego dużego, 2 mniejsze prostokąty??
Tu akurat fotka od płotu:
zamiast niedźwiedziego futra i juk - sporo miejsca się znajdzie
Ja mam taką kocimiętkę która się kładzie ale koty w niej nie cały kwiecień cieszyła i jeszcze ale wnet trzeba będzie ją przyciąć
Moje choiny są posadzone trochę zbyt gęsto bo się rozrosną to duże drzewa będę ciąć chcę parawan bo mi się sąsiada tuje nie podobają a mam super sąsiada, domu przypilnuje, wie wszystko i nawet dostałam takie listki na ozdobę
Jak nie wiesz na co się zdecydować to po prostu trochę pomieszaj Ja bym tak zrobiła. Kto powiedział, że muszą być same tuje. Ja mam trochę misz masz: trochę tuj potem kawałek przerwy (chyba tam takiego ozdobnego klona posadzę, szczepionego), po drodze orzech włoski, klon (samosiejka zresztą), sosna, z 8 czy 9 cisów i... jaśminowiec I jakoś dobrze mi z tym że jest tak.. mało typowo?