Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 16:55, 22 cze 2014

Ivvvona napisał(a)
Agatko moje to rzeczywiście rabatki, a u Ciebie są rabaty i bardzo mi się podobają

Wieje tak okropnie, że głowę chce urwać, z róży sypią się płatki na gwałt, jak śnieżyca zimą, ło matko dudni, że hej....ale deszczu nie ma, brakuje roślinkom wody, już odrobninkę podlałam

Fragment rabaty z języczką i krwawnicą, wkrótce dołączy do kwitnienia na tej rabacie sadziec konopiasty

Agania 17:06, 22 cze 2014

Urszulla napisał(a)
Posiedziałam na cudnym tarasie
miałam dziś coś małego dokopać ale pogoda mnie wietrzna i barowa jakoś nie nastroiła, więc skorzystałam z pięknych miejsc Twojego ogrodu i widoki wyśmienite popodziwiałam

Pogoda nas przegania zamiast zapraszać do ogrodów..ale się nie poddaję jak nie leje, to o roślinki trzeba zadbać....mam już też zakątki bezobsługowe

Agania 17:36, 22 cze 2014

ZbigniewG napisał(a)
Agata a na pierwszych zdjęciach wyglądał tak groźnie

Wiesz ja na początku się przestraszyłam jak zobaczyłam te jego zygzaki.....brr, dopiero po dokładnym przyglądnięciu się stwierdziliśmy, że to zaskroniec

W tak pięknych okolicznościach przyrody, kolejny ciekawy gość zawitał na kwiatku

nie zam drapieżnika, co to za jeden

ma skrzydełka

elzbieta_g 17:51, 22 cze 2014

nadrobiłam zaległości...piękne zdjęcia z pięknego ogrodu zaskroniec bee, nie przepadam za pełzającymizbliżenie robala super
no i muszę pochwalić kanciki... extra
Agania 18:09, 22 cze 2014

baraga1904 napisał(a)
...raczej nie jestem wielbicielką takich zwierzątek...lepiej niech u mnie nie zamieszkują....

Nie martw się zostawię gada u siebie...ale z patrząc z drugiej strony, to cieszy mnie obecność jeży, zaskrońców i ciekawych owadów na kwiatkach....bez chemii ogród żyje naprawdę

gierczusia 20:21, 22 cze 2014

Muszę przyznać że w pierwszej chwili miałabym problem z odróżnieniem żmiji zygzakowatej od zaskrońca .. Mój zaskroniec był calutki czarny , więc się zdziwiłam jak zobaczyłam Twojego " laciatego ".., ale okazuje sie ,że są i takie znów człek mądrzejszy

Buziaki .. Fajny jest
Agania 20:57, 22 cze 2014

elzbieta_g napisał(a)
nadrobiłam zaległości...piękne zdjęcia z pięknego ogrodu zaskroniec bee, nie przepadam za pełzającymizbliżenie robala super
no i muszę pochwalić kanciki... extra

Jeszcze praca nad kancikami daleka, ale za miłe sława dziękuję, przyroda mnie zaskakuje, całe szczęście, że zaskroniec wybudził Mańkiego ze snu, a nie mnie, bo bym w szpitalu wylądowała

Pierwsze liliowce...coś co nie tylko nacieszy moje oczy

ewsyg 22:20, 22 cze 2014

U mnie póki co kwitnie Stella de Oro

Reszta chyba nie zakwitnie bo musi zmienić miejsce zamieszkania. Będę wpadać do Ciebie
ewsyg 22:30, 22 cze 2014

Dzisiaj szukając obelisku na różę widzieliśmy i podziwialiśmy z mężem ta sosnę. Cudna jest, kiedyś ja kupię jak będę urządzać kolejny zakątek

Ivvvona 22:39, 22 cze 2014

Zaskroniec niezbyt przyjemny, u nas też się pojawia.