Wiesz co mnie samą te chmury na zdjęciach zauroczyły .
Tak niechcący wyszło
Doszłam do tego samego wniosku .
Teraz jest tylko zielono i mało co kwitnie .
Na bank będę kombinować z roślinami które wymieniłaś
Mam jeszcze kilka roslinek u pana ogrodowego w zapasie......ale kurcze do tej pory nie miałam czasu żeby nad tym siąść i pomysleć...co by tu gdzie dosadzić .............
za póżno... już pościubałam...
Może przeżyją?... gadam do nich codziennie
Peonię mam takąmocny róź..
Pięknie się będzie komponowała z jaśniejszym kolorem, jest zbyt mocnym akcentem u mnie. Muszę ją czymś stonować, a porcelanowe cudo będzie doskonałe A jeśli porcelany zabraknie to i z białej kamionki uczta dla zmysłów będzie doskonała
Irenko, w kwestii "Ogrodu w lesie" ja jestem nadal w lesie ... latem trzeba będzie szukać cienia wśród drzew, może wtedy nas Władza Zębata przyjmie
Kfiatek dla Ciebie
To smagliczka Miododajna Pięknie pachnie.. miodzio! i długo kwitnie.
Zdjęć tego cuda chwilowo nie posiadam, a noc za oknem, to i nie ma po co ganiać z aparatem.
W oczekianiu na smagliczkowy łan proponuję obrz bodziszka Chwilowo mój ulubiony
bratki - samosiejki zeszłoroczne
Klematis i lawenda
Fotki znowu trzy Ja jak Ania z Kulek - mam słabość do trójek
Anitko, do piękna droga daleka, ale warto się w nią wybrać) Dziękuję za pamięć o przywrotniku, ale ja mocno nieczasowa jestem ostatnimi czasy.... małą kępkę już mam, mam nadzieję na wskazówki od Ciebie w kwestii podziału tego cuda
Do Ciebie zaglądam regularnie, tylko śladów nie zostawiam.... incoguto
Ten widok mnie powalił! Ile Ty masz drzew dziewczyno!!!! I to niebo.... tak nisko....... Mieszkacie w chmurach???
Aguś fajnie wszystko wyszło, troszkę może jeszcze ginie na tych Twoich hektarach ale już za rok jak roślinki się zadomowią to będzie super! Wiem,że podzieliłaś sobie kolorystycznie rabaty ale to głównie byliny mają dać ten kolor więc w oczekiwaniu na ich kwitnięcie dookoła jest zielono, nie myślałaś by charakter każdej rabaty podkreślić dodatkowo odpowiednimi kolorystycznie plamami żurawek, berberysów i traw...?