Marzenie o...
22:23, 11 kwi 2012
Napisz posta w danym wątku i ukaże się zaznaczenie, zrób "ptaszka" wtedy w kwadraciku
Danusiu BARDZO dziękuję za cenne rady. Na pewno z nich skorzystam. Fajnie wyszlo z tą rabatą 1, bo wyprzedzasz moje myśli i zamiary, no ale wcale się nie dziwię - TAKIEJ INTUICJI TYLKO POZAZDROŚCIĆ. Na 1 też myślałam o buku (Purpurea Pendula lub Purple Fountain czy może jakaś inna odmiana?) otoczony zawiajskiem bukszpanowym (czy może lepiej otoczyć kółkiem?) aha i nie wiem czy słońce tylko do południa będzie dla niego wystarczające? Myslałam też o milorzębie mariken (zarówno buk jak i milorząb bardzo mi sie podobają).
Jutro może się dużo dziać. Będzie spotkanie z Rysiem (Richie) no i Ana przyjeżdża i odwiedzi Anulę, a przy okazji i mnieCieszę się bardzo, a może Rysia uda się namówić na małe co nieco
![]()
Jakże się cieszę, że pokazujecie spotkankoPozdrawiam a jutro ode mnie będą zdjęcia
Rysio u mnie i Ana u Anuli
Danusiu proszę o radę, co można zrobić gdy na działće jest 1.5m gliny? Chcemy trochę trawnika i rośliny? Czy masz jakąś sprawdzoną listę roślin? pozdrawiam cieplutko
Dziekuję za radę. Czy to znaczy, że z tych dwóch mam wybrać magnolię a nie wisnię Amonogawa?
Danusiu, proszę Cię bardzo o poradę. Mam półcieniste wolne miejsce między świerkami srebrnymi, a że mało u mnie wiosennych, kwitnących drzew to pomyślałam o wiśni Amonogawa lub o jakiejś niedużej magnoli (marzyłaby się Genie) np. Susan.
Nie wiem na co się zdecydować i które z nich dłużej kwitnie. Proszę poradźcie.
Zastanów się nad Silver Dollar, sobie też posadziłam w zeszłym roku, spodobają Ci się. Bardzo ładne.
Żurawki są ciurkiem posadzone, możesz przed kolejnymi kulkami sadzić nawet inną odmianę, bo cała reszta jest uporządkowana. Nie zaszkodzi zróżnicować żurawek.
No i stożki można schować równo ze schodami a n ie tak wysunięte.